Које играче мрзи Ван Гал?!

То нам открива Лука Тони...

Фудбал 22.01.2016 | 10:00
Које играче мрзи Ван Гал?!

Три сезоне у Бајерну, сјајан учинак (58 голова на 88 утакмица), али она последња такмичарска година Луке Тонија међу Баварцима остала му је у лошем сећању због Луја ван Гала. Те 2009/2010 холандски стручњак малтене није ни користио италијанског шпица, дао му је шансу на само седам утакмица, па се овај вратио у Италију.

Са безбедне дистанце, после шест година, голгетер Вероне уверава да актуелни тренер Манчестер јунајтеда не може да смисли играче са поднебља Јужне Америке, као и оне који имају јужњачке крви, попут Италијана.
„Ван Гал мрзи играче из Латинске Америке. У Бајерну је само тражио прилику да се свађа са мном, Франком Риберијем и Бразилцем Лусион, јер су нас навијачи волели“, рекао је Тони за Газету дело Спорт.

Ове речи добијају на тежини ако се зна да су Олд Трафорд у последњих годину и по дана, како тамо шефује Луј ван Гал, напустили Анхел ди Марија, Радамел Фалкао и Чичарито Еранндез. Под образложењем да му нико од њих није потребан.

А како ове сезоне не цветају руже Маркосу Роху, Антонију Валенсији или Матеу Дармијану чини се да има истине у подсећању Луке Тонија на дане у Немачкој.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

едисон

22.01.2016 16:40

Цовјек не воли играце егоисте , играце који много дрзе до себе а људи из јузне америке као и талијани су једноставно мацо`с и дрзе много до себе и стављају себе на прво мјесто , такви играци не одговарј његовом систему игре... Глупост да он некога мрзи , то је само фудбал, цовјек јесте прица за себе то је ок али не мрзи људе.Ово писем јер га познајем.

ОДГОВОРИТЕ