Koje igrače mrzi Van Gal?!

To nam otkriva Luka Toni...

Fudbal 22.01.2016 | 10:00
Koje igrače mrzi Van Gal?!

Tri sezone u Bajernu, sjajan učinak (58 golova na 88 utakmica), ali ona poslednja takmičarska godina Luke Tonija među Bavarcima ostala mu je u lošem sećanju zbog Luja van Gala. Te 2009/2010 holandski stručnjak maltene nije ni koristio italijanskog špica, dao mu je šansu na samo sedam utakmica, pa se ovaj vratio u Italiju.

Sa bezbedne distance, posle šest godina, golgeter Verone uverava da aktuelni trener Mančester junajteda ne može da smisli igrače sa podneblja Južne Amerike, kao i one koji imaju južnjačke krvi, poput Italijana.
„Van Gal mrzi igrače iz Latinske Amerike. U Bajernu je samo tražio priliku da se svađa sa mnom, Frankom Riberijem i Brazilcem Lusion, jer su nas navijači voleli“, rekao je Toni za Gazetu delo Sport.

Ove reči dobijaju na težini ako se zna da su Old Traford u poslednjih godinu i po dana, kako tamo šefuje Luj van Gal, napustili Anhel di Marija, Radamel Falkao i Čičarito Eranndez. Pod obrazloženjem da mu niko od njih nije potreban.

A kako ove sezone ne cvetaju ruže Markosu Rohu, Antoniju Valensiji ili Mateu Darmijanu čini se da ima istine u podsećanju Luke Tonija na dane u Nemačkoj.

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

edison

22.01.2016 16:40

Covjek ne voli igrace egoiste , igrace koji mnogo drze do sebe a ljudi iz juzne amerike kao i talijani su jednostavno maco`s i drze mnogo do sebe i stavljaju sebe na prvo mjesto , takvi igraci ne odgovarj njegovom sistemu igre... Glupost da on nekoga mrzi , to je samo fudbal, covjek jeste prica za sebe to je ok ali ne mrzi ljude.Ovo pisem jer ga poznajem.

ODGOVORITE