Сораја смањила силиконе

Фотографија њеног оскудног деколтеа забринула је њене пратиоце и фанове.

Забава 14.01.2016 | 10:52
Сораја смањила силиконе

Старлета и водитељка квиза Сораја Вучелић од како се појавила много шта је на себи променила: кориговала је груди више пута, оперисала нос, јагодице и усне. А сада је решила да поново промени имиџ.

Како „Блиц“ сазнаје, Сораја је још једном посетила естетског хирурга и смањила је груди.

- Веома сам смршала у последње време и зато су ми сада груди мање - рекла нам је Сораја када смо је позвали, али како да у то поверујемо кад Сораја већ месецима нема вишак килограма. А груди су преко ноћи постале драстично мање, што се и види на фотографији коју је објавила на Фејсбуку. Ова фотографија изазвала је негодовање њених фанова, али Сораја за то не хаје.

Како сазнајемо, она је више пута помињала пријатељима да жели да извади силиконе из груди јер јој је постао неподнишљив живот са њима. Доживљава их, каже, као страно тело и не може да функционише.

Ко је још ишао под нож

Груди је смањила и фитнес инструкторка Ана Марија Жујовић, певачица Јелена Гербец крајем прошле године извадила је силиконе из груди, а певачица Ана Николић отарасила се силиконских усана. С друге стране, пре неколико дана многе је шокирала манекенка Сунчица Травица која је драстично повећала усне, док је Александра Пријовић повећала и груди и усне. Вероватно се још ни естрада није одлучила да ли су силикони и даље у тренду или је ипак време за природни изглед и лепоту.

Блиц

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

нн

14.01.2016 17:48

Коме је ова занимљива. Ово треба забранити.....

ОДГОВОРИТЕ
Name

СЛАТКО СЛАДЕ НАЈСЛАДЕ

15.01.2016 09:37

СВЕ СЕ МОЗЕ НАБУДЗИТИ АЛИ ПАМЕТ НЕ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Којот

15.01.2016 15:18

Па не чини се да је смањила

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мики

17.01.2016 18:01

Јест добра тито

ОДГОВОРИТЕ