Soraja smanjila silikone

Fotografija njenog oskudnog dekoltea zabrinula je njene pratioce i fanove.

Zabava 14.01.2016 | 10:52
Soraja smanjila silikone

Starleta i voditeljka kviza Soraja Vučelić od kako se pojavila mnogo šta je na sebi promenila: korigovala je grudi više puta, operisala nos, jagodice i usne. A sada je rešila da ponovo promeni imidž.

Kako „Blic“ saznaje, Soraja je još jednom posetila estetskog hirurga i smanjila je grudi.

- Veoma sam smršala u poslednje vreme i zato su mi sada grudi manje - rekla nam je Soraja kada smo je pozvali, ali kako da u to poverujemo kad Soraja već mesecima nema višak kilograma. A grudi su preko noći postale drastično manje, što se i vidi na fotografiji koju je objavila na Fejsbuku. Ova fotografija izazvala je negodovanje njenih fanova, ali Soraja za to ne haje.

Kako saznajemo, ona je više puta pominjala prijateljima da želi da izvadi silikone iz grudi jer joj je postao nepodnišljiv život sa njima. Doživljava ih, kaže, kao strano telo i ne može da funkcioniše.

Ko je još išao pod nož

Grudi je smanjila i fitnes instruktorka Ana Marija Žujović, pevačica Jelena Gerbec krajem prošle godine izvadila je silikone iz grudi, a pevačica Ana Nikolić otarasila se silikonskih usana. S druge strane, pre nekoliko dana mnoge je šokirala manekenka Sunčica Travica koja je drastično povećala usne, dok je Aleksandra Prijović povećala i grudi i usne. Verovatno se još ni estrada nije odlučila da li su silikoni i dalje u trendu ili je ipak vreme za prirodni izgled i lepotu.

Blic

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

nn

14.01.2016 17:48

Kome je ova zanimljiva. Ovo treba zabraniti.....

ODGOVORITE
Name

SLATKO SLADE NAJSLADE

15.01.2016 09:37

SVE SE MOZE NABUDZITI ALI PAMET NE

ODGOVORITE
Name

Kojot

15.01.2016 15:18

Pa ne čini se da je smanjila

ODGOVORITE
Name

Miki

17.01.2016 18:01

Jest dobra tito

ODGOVORITE