Михајловић не брине: Липи? Миран сам...

Српски тренер верује да ће остати тренер Милана.

Фудбал 15.01.2016 | 10:40
Михајловић не брине: Липи? Миран сам...

Тренер фудбалера Милана Синиша Михајловић не брине када је реч о његовој будућности на клупи тог клуба.

"Још пре три месеца су почеле гласине о мојој смени. То није проблем за мене, ја сам миран и идем од утакмице до утакмице", рекао је Михајловић за италијанске медије.

После изјаве бившег селектора "Азура", Марчела Липија, да је спреман да се опет активира иако је већ неко време у пензији, почеле су гласине да би искусни стручњак могао на клупу Милана. Клуб је то, међутим, демантовао.

"Липи? Па, клуб је то одмах демантовао. Та прича је завршена. Довољно сам паметан да не упадам у замке. Миран сам... Чуо сам се са Силвијом Берлусконијем, разговарали смо мало о неким стварима", рекао је Михајловић.

Милан је, после 19 одиграних кола, на осмом месту табеле Серије А са 29 бодова, односно има десет бодова мање од места које води у Лигу шампиона.

"Заслужили смо да имамо шест или седам бодова више и да се у овом тренутку боримо за прво место. Разочаран сам што није тако... Стварамо доста шанси, али не постижемо увек гол. Морамо да се поправимо у нападу, морамо да будемо немилосрдни", рекао је Михајловић.

Клуб са Сан Сира у среду игра против Карпија утакмицу четвртфинала Купа Италије.

"Победа у сутрашњем мечу нас води у полуфинале, а након тога је циљ да подигнемо трофеј. Неће бити лако против Карпија, то је тим који се бори свих 90 минута, али сутрашња утакмица нам је најважнија у сезони", рекао је Михајловић.

Коментари / 0

Оставите коментар