Mihajlović ne brine: Lipi? Miran sam...

Srpski trener veruje da će ostati trener Milana.

Fudbal 15.01.2016 | 10:40
Mihajlović ne brine: Lipi? Miran sam...

Trener fudbalera Milana Siniša Mihajlović ne brine kada je reč o njegovoj budućnosti na klupi tog kluba.

"Još pre tri meseca su počele glasine o mojoj smeni. To nije problem za mene, ja sam miran i idem od utakmice do utakmice", rekao je Mihajlović za italijanske medije.

Posle izjave bivšeg selektora "Azura", Marčela Lipija, da je spreman da se opet aktivira iako je već neko vreme u penziji, počele su glasine da bi iskusni stručnjak mogao na klupu Milana. Klub je to, međutim, demantovao.

"Lipi? Pa, klub je to odmah demantovao. Ta priča je završena. Dovoljno sam pametan da ne upadam u zamke. Miran sam... Čuo sam se sa Silvijom Berluskonijem, razgovarali smo malo o nekim stvarima", rekao je Mihajlović.

Milan je, posle 19 odigranih kola, na osmom mestu tabele Serije A sa 29 bodova, odnosno ima deset bodova manje od mesta koje vodi u Ligu šampiona.

"Zaslužili smo da imamo šest ili sedam bodova više i da se u ovom trenutku borimo za prvo mesto. Razočaran sam što nije tako... Stvaramo dosta šansi, ali ne postižemo uvek gol. Moramo da se popravimo u napadu, moramo da budemo nemilosrdni", rekao je Mihajlović.

Klub sa San Sira u sredu igra protiv Karpija utakmicu četvrtfinala Kupa Italije.

"Pobeda u sutrašnjem meču nas vodi u polufinale, a nakon toga je cilj da podignemo trofej. Neće biti lako protiv Karpija, to je tim koji se bori svih 90 minuta, ali sutrašnja utakmica nam je najvažnija u sezoni", rekao je Mihajlović.

Komentari / 0

Ostavite komentar