"Змајеви" аутобусом по бод(ове) у Словачку!

Рукометаши Босне и Херцеговине отпутовали су у понедјељак аутобусом из Лукавца ка Трнави, гдје ће у сриједу против Словачке одиграти утакмицу петог кола квалификација за Свјетско првенство у Француској 2017.!

Остали спортови 11.01.2016 | 19:40
"Змајеви" аутобусом по бод(ове) у Словачку!

Селектор "змајева" Драган Марковић на пут је повео 16 играча. У бх. државном тиму, послије побједа над Косовом, влада веома добра атмосфера, те се сви надају да могу освојити бод или тријумфовати у Словачкој, што би осигурало пласман у бараж са Мундијал и прије посљедњег кола квалификација и меча са Литванијом.

"Оптимисти смо. Свјесни смо да је ово једна од кључних утакмица и надамо се најбољем. Ипак, знамо и да ћемо играти против добре екипе, која има мотив и која нам је конкурент у борби за бараж. Без обзира на то, вјерујемо да смо квалитетнији и да можемо у Словачкој остварити добар резултат", изјавио је селектор БиХ.

"Добар резултат" за БиХ у Словачкој могао би значити и пораз мањи од четири гола разлике, након којег би за пласман у бараж Марковићеви изабраници морали побиједити Литванију у посљедњем колу.

До Трнаве репрезентативци БиХ путоваће десет сати, а по доласку у Словачку вечерас ће имати лакши тренинг. Тренираће и у уторак у дворани у Хлохловецу, што ће им бити посљедња провјера пред утакмицу заказану за сриједу (13. јануара) у 19 сати.

Након четири одиграна кола, БиХ је лидер у Групи 1 са седам бодова, док Словачка има пет, Литванија четири, а Косово је без бодова.

Коментари / 0

Оставите коментар