Наташа Беквалац жели још једно дијете

Певачица о браку са рукометашем Љубом Јовановићем, љубави за цео живот, деветогодишњој ћерки Хани и приватним плановима.

Забава 08.01.2016 | 12:00
Наташа Беквалац жели још једно дијете

ПОП певачица Наташа Беквалац и њен супруг - рукометаш Љуба Јовановић ускоро ће прославити прву годишњицу брака. Плавокоса Новосађанка и спортиста венчали су се тајно почетком 2015, а Наташа истиче да је поред Љубе пронашла осланац и сигурност и да јој је породица највеће уточиште.



- Волим добро да функционишем на више фронтова, али када ми је добро у кући, онда је све у најбољем реду и на осталима пољима - каже, за "Новости", Наташа Беквалац, која из брака са бившим ватерполистом Данилом Икодиновићем има деветогодишњу ћерку Хану. - Темељ моје среће је у породици. Не може добро да ми буде на пословном плану, ако ми у кући није све потаман. Увек у ходу можете да поправљате ствари и да их учините бољим, али је битна суштина, а то је љубав.

* Да ли у овој години планирате да се поново остварите како мајка?

- Волела бих да родим још једно дете, али то се не налази у мом планеру за 2016. Нека ствари иду својим током. Хана жели да добије брата или сестру и често разговарамо о томе. Тренутно је у веома осетљивом периоду, рекла бих да је већ на прагу пубертета јер деца данас раније сазревају. Помало је бунтовна, али деци треба поставити границе да знају шта смеју а шта не. Чини ми се да сам попустиљивија него што су према мени били моји родитељи. Осим Хане и мене, и супруг Љуба жели да имамо дете.

* По чему је Љуба другачији од осталих мушкараца?

- Пре свега хоћу да истакнем да је брак формалност без гаранције да ће потрајати цео живот, али желим да верујем да то може да буде. Када се љубав роди из пријатељства, као наша, постоји шанса да опстане. Знам многе парове који су се најпре дружили, а затим заволели. И данас су срећни. Љуба ме је упознао у тренутку када сам пролазила кроз најгори период. Волео ме је тада али и сада. Он је диван човек, осим тога што је добар фрајер. Увек сам била заљубљена у његову душу. У мору људи који имају све друго само не то, видела сам бисер. Реткост је данас упознати добре људе. Трудим се да будем окружена таквим особама, јер када направите здраво окружење у свом универзуму, велике су шансе да се то деси и на ширем плану. Али на томе се ради свакодневно. Што сте старији, постајете мудрији.

* Сматрате ли да сте довољно мудри?

- Никад човек није довољно мудар и не може све да зна и научи. Важно је да се труди да ради на себи онолико колико може и да одреди шта га чини срећним. Није срамота ако је неко другачији, са другачијим приоритетима и циљевима у животу. Треба поштовати сваку различитост.

БЕОГРАД

НАТАША се пре две године из родног Новог Сада преселила у Београд. На питање да ли јој је било тешко да се навикне на престонички ритам живота, певачица каже:

- Претходних 15 година живела сам на релацији Нови Сад - Београд и ништа се није битно променило. Ипак, Београд ми је сада ближи срцу. За Нови Сад ме везују родитељи и вероватно бих ишла ређе да они тамо не живе. За мој садашњи темпо, живот у Новом Саду је прилично спор. Али таман довољно да узмем мало даха од овог убрзаног београдског ритма.

Новости

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

јоцо

08.01.2016 11:05

У први мах помислих да није расписала тендер !

ОДГОВОРИТЕ
Name

@

12.01.2016 14:44

Тражи Михаила Микића :))

Name

људина

13.01.2016 23:07

Оди маче К.М.на опрему,он ће ти сигурно справити дијете без проблема а ти га рани и један један.

ОДГОВОРИТЕ