Nataša Bekvalac želi još jedno dijete

Pevačica o braku sa rukometašem Ljubom Jovanovićem, ljubavi za ceo život, devetogodišnjoj ćerki Hani i privatnim planovima.

Zabava 08.01.2016 | 12:00
Nataša Bekvalac želi još jedno dijete

POP pevačica Nataša Bekvalac i njen suprug - rukometaš Ljuba Jovanović uskoro će proslaviti prvu godišnjicu braka. Plavokosa Novosađanka i sportista venčali su se tajno početkom 2015, a Nataša ističe da je pored Ljube pronašla oslanac i sigurnost i da joj je porodica najveće utočište.



- Volim dobro da funkcionišem na više frontova, ali kada mi je dobro u kući, onda je sve u najboljem redu i na ostalima poljima - kaže, za "Novosti", Nataša Bekvalac, koja iz braka sa bivšim vaterpolistom Danilom Ikodinovićem ima devetogodišnju ćerku Hanu. - Temelj moje sreće je u porodici. Ne može dobro da mi bude na poslovnom planu, ako mi u kući nije sve potaman. Uvek u hodu možete da popravljate stvari i da ih učinite boljim, ali je bitna suština, a to je ljubav.

* Da li u ovoj godini planirate da se ponovo ostvarite kako majka?

- Volela bih da rodim još jedno dete, ali to se ne nalazi u mom planeru za 2016. Neka stvari idu svojim tokom. Hana želi da dobije brata ili sestru i često razgovaramo o tome. Trenutno je u veoma osetljivom periodu, rekla bih da je već na pragu puberteta jer deca danas ranije sazrevaju. Pomalo je buntovna, ali deci treba postaviti granice da znaju šta smeju a šta ne. Čini mi se da sam popustiljivija nego što su prema meni bili moji roditelji. Osim Hane i mene, i suprug Ljuba želi da imamo dete.

* Po čemu je Ljuba drugačiji od ostalih muškaraca?

- Pre svega hoću da istaknem da je brak formalnost bez garancije da će potrajati ceo život, ali želim da verujem da to može da bude. Kada se ljubav rodi iz prijateljstva, kao naša, postoji šansa da opstane. Znam mnoge parove koji su se najpre družili, a zatim zavoleli. I danas su srećni. Ljuba me je upoznao u trenutku kada sam prolazila kroz najgori period. Voleo me je tada ali i sada. On je divan čovek, osim toga što je dobar frajer. Uvek sam bila zaljubljena u njegovu dušu. U moru ljudi koji imaju sve drugo samo ne to, videla sam biser. Retkost je danas upoznati dobre ljude. Trudim se da budem okružena takvim osobama, jer kada napravite zdravo okruženje u svom univerzumu, velike su šanse da se to desi i na širem planu. Ali na tome se radi svakodnevno. Što ste stariji, postajete mudriji.

* Smatrate li da ste dovoljno mudri?

- Nikad čovek nije dovoljno mudar i ne može sve da zna i nauči. Važno je da se trudi da radi na sebi onoliko koliko može i da odredi šta ga čini srećnim. Nije sramota ako je neko drugačiji, sa drugačijim prioritetima i ciljevima u životu. Treba poštovati svaku različitost.

BEOGRAD

NATAŠA se pre dve godine iz rodnog Novog Sada preselila u Beograd. Na pitanje da li joj je bilo teško da se navikne na prestonički ritam života, pevačica kaže:

- Prethodnih 15 godina živela sam na relaciji Novi Sad - Beograd i ništa se nije bitno promenilo. Ipak, Beograd mi je sada bliži srcu. Za Novi Sad me vezuju roditelji i verovatno bih išla ređe da oni tamo ne žive. Za moj sadašnji tempo, život u Novom Sadu je prilično spor. Ali taman dovoljno da uzmem malo daha od ovog ubrzanog beogradskog ritma.

Novosti

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

joco

08.01.2016 11:05

U prvi mah pomislih da nije raspisala tender !

ODGOVORITE
Name

@

12.01.2016 14:44

Traži Mihaila Mikića :))

Name

ljudina

13.01.2016 23:07

Odi mače K.M.na opremu,on će ti sigurno spraviti dijete bez problema a ti ga rani i jedan jedan.

ODGOVORITE