Бахаћење: Богати клинци на Инстграму

Иако многи сматрају да је разметање богатством неукусно, бројне друштвене мреже отвориле су могућност да богати млади људи покажу свијету што имају и могу с новцем својих родитеља, док су га ријетки од њих стекли сами.

Свијет 26.12.2015 | 13:40
Бахаћење: Богати клинци на Инстграму

Осим што фотографије свог начина живота дијеле на Инстаграму, о њима постоји и документарац назива 'Рицх Кидс Оф Инстаграм' гдје је њихов ракошан живот детаљније приказан.

Међу задњим епизодама приказана је и прича о животу шестеро младића који без размишљања троше богатство својих родитеља, док су двојица новац стекла сами.

Тимоти Дрек има 22 године и његови родитељи обогатили су се продајом дијаманата. Како јеТимоти изјавио, у његовој породици о новцу се никад није говорило јер, како је објаснио, увијек је био ту негдје.

“Куповине, одлазак на велнес и третмани за помлађивање дио су моје свакодневице од моје 14. године”, признао је.

Кад није са својом породицом у Палм Беацху, вријеме најрадије воли проводити у Европи.

Скоро 30 хиљада пратилаца на Тwиттеру свакодневно обавјештава о посјетима луксузним бутицима у Паризу.

“Био сам у Европи у листопаду и студеном и у сваком хотелу сам боравио у предсједничком апартману гдје ноћења стоје од 27.000 до 42 тисуће долара - испричао је Тимотхy. Додао је да је у ноћним клубовима у једној вечери знао потрошити и до 20.000 долара на алкохол, или на јахту до 50.000 долара.

Еван из Лос Ангелеса има 20 година, а од 12 развија апликације. Богатством које је стекао може си приуштити да путује хеликоптером. Једна од паликација коју је направио омогућује му да му, ако му затреба, хеликоптер буде доступан у року од пет минута.

Кад не ради, Евану је најдраже унајмити јахту и путем Инстаграма позивати људе да му се придруже на забави.

Натханиел Де Лорентис 21-годишњак је који је сам себи дао надимак Цасхфлеезy. На друштвеним мрежама углавном објављује фотографије с новцем што смета већини који га прате на Инстаграму. Но он о томе има своје мишљење.

- Највише мрзе кад се фотографирам с новцем у рукама или дизајнерском одјећом - признаје и сам те додаје да је кредитна картица само комад пластике.

Убрзо након што је то изговорио, његова дјевојка Лyдиа посула га је новчаницама у кади и све то снимала, пише Даилy Маил.

НН

Коментари / 0

Оставите коментар