Куп Србије: Партизан чека Раднички!

Фудбалери Партизана дочекаће нишки Раднички у четвртфиналу Купа Србије, одлучено је жребом у просторијама ФСС.

Фудбал 24.12.2015 | 16:40
Куп Србије: Партизан чека Раднички!

У једном од дербија рунде у Ивањици ће Јавод дочекати екипу новосадске Војводине, Борац чека ОФК Београд, док у Јагодину стиже Спартак.

Мечеви четвртфинала Купа на програму су 2. марта, игра се једна утакмица, а у случају нерешеног резултата одмах ће се шутирати пенали.

Партизан и Раднички су се једном састали ове сезоне, а Нишлије су одолеле у Хумској 1, као и у претходном дуелу у Београду у фебруару.

Ивица Илиев о жребу:

"Добили смо најтежег ривала из другог шешира, екипу која је у првом делу сезоне играла феноменалан фудбал. Повољна околност је та што смо домаћини и због тога имамо благу улогу фаворита, али то не мора ништа да значи. Незахвално је било шта прогнозирати, јер је Куп специфично такмичење, али је за нас приорирет и прилика да трофејом ублажимо тешку сезону", рекао је Илиев за Мондо.

Војводина је славила у Ивањици минималним резултатом средином новембра, док је у Новом Саду било 2:0 за "лале". Јавор је добио ривала на свом терену у мају.

Последњи дуел Борца и ОФК Београда је такође завршен минималном победом домаћина у Чачку, средином октобра, а у претходна два дуела у граду на Западној Морави "романтичари" су пролазили без пораза.

Јагодина и Спартак су пре две недеље ремизирали у Јагодини 1:1, док су Суботичани на том терену славили у марту. Јагодина је без победе над Спартаком већ пет мечева, од септембра 2013.

Куп Србије, четвртфинале
Партизан – Раднички Ниш
Јавор – Војводина
Борац – ОФК Београд
Јагодина – Спартак

Коментари / 0

Оставите коментар