Kup Srbije: Partizan čeka Radnički!

Fudbaleri Partizana dočekaće niški Radnički u četvrtfinalu Kupa Srbije, odlučeno je žrebom u prostorijama FSS.

Fudbal 24.12.2015 | 16:40
Kup Srbije: Partizan čeka Radnički!

U jednom od derbija runde u Ivanjici će Javod dočekati ekipu novosadske Vojvodine, Borac čeka OFK Beograd, dok u Jagodinu stiže Spartak.

Mečevi četvrtfinala Kupa na programu su 2. marta, igra se jedna utakmica, a u slučaju nerešenog rezultata odmah će se šutirati penali.

Partizan i Radnički su se jednom sastali ove sezone, a Nišlije su odolele u Humskoj 1, kao i u prethodnom duelu u Beogradu u februaru.

Ivica Iliev o žrebu:

"Dobili smo najtežeg rivala iz drugog šešira, ekipu koja je u prvom delu sezone igrala fenomenalan fudbal. Povoljna okolnost je ta što smo domaćini i zbog toga imamo blagu ulogu favorita, ali to ne mora ništa da znači. Nezahvalno je bilo šta prognozirati, jer je Kup specifično takmičenje, ali je za nas prioriret i prilika da trofejom ublažimo tešku sezonu", rekao je Iliev za Mondo.

Vojvodina je slavila u Ivanjici minimalnim rezultatom sredinom novembra, dok je u Novom Sadu bilo 2:0 za "lale". Javor je dobio rivala na svom terenu u maju.

Poslednji duel Borca i OFK Beograda je takođe završen minimalnom pobedom domaćina u Čačku, sredinom oktobra, a u prethodna dva duela u gradu na Zapadnoj Moravi "romantičari" su prolazili bez poraza.

Jagodina i Spartak su pre dve nedelje remizirali u Jagodini 1:1, dok su Subotičani na tom terenu slavili u martu. Jagodina je bez pobede nad Spartakom već pet mečeva, od septembra 2013.

Kup Srbije, četvrtfinale
Partizan – Radnički Niš
Javor – Vojvodina
Borac – OFK Beograd
Jagodina – Spartak

Komentari / 0

Ostavite komentar