Анчелоти: Играчи немотивисани, а Мурињо платио цијену!

Италијански фудбалски тренер Карло Анчелоти рекао је да је недостатак мотивације међу играчима Челсија коштао Жозеа Муриња посла на Стамфорд бриџу.

Фудбал 24.12.2015 | 16:00
Анчелоти: Играчи немотивисани, а Мурињо платио цијену!

Мурињо је водио Челси до титуле у Премијер лиги прошле сезоне, али "Плавци" су врло лоше почели нову сезону.

Челси је претрпео девет пораза у 16 утакмица, а последњи пораз од Лестера био је последњи меч Муриња на клупи те екипе. Гус Хидинк именован је за привременог тренера.

"Када ствари иду добро, постоји опасност од опуштања. Када ствари иду лоше, долази до губитка поверења, самопоуздања. Тренер мора да пронађе равнотежу", рекао је Анчелоти за гоал.цом.

"Челси није почео сезону као прошле године када је имао огромну жељу да уради нешто добро после лоше сезоне. Ове године је све било супротно и Морињо је платио због недостатка мотивације међу играчима", додао је Анчелоти.

Анчелоти ће на крају ове сезоне на клупи Бајерна из Минхена заменити Пепа Гвардиолу, што ће му бити први посао у Немачкој. Он је навео да није забрнут пре одласка у Немачку.

"Ништа ме не брине. Биће то ново и занимљиво искуство, срећан сам што ћу открити нову земљу. Упознавање нових култура ме је највише обогатило, тако ће бити и у Немачкој. Немачки сам већ почео да учим и могу да вам кажем да није лако", навео је Анчелоти.

Коментари / 0

Оставите коментар