Тери након одласка Муриња: Шефе, недостајаћеш ми!

"Шефе, недостајаћеш ми. С тобом сам радио најбоље у животу, што нам је донијело незаборавне заједничке успомене. Хвала је недовољно рећи", каже Тери.

Фудбал 20.12.2015 | 13:40
Тери након одласка Муриња: Шефе, недостајаћеш ми!

Отказ који је у четвртак поподне добио жозе Мурињо на функцији менаџер Челсија изазвао је бројне реакције у Енглеској. Много је оних који мисле да је заслужио да напусти клупу „плаваца“, али има и оних који другачије размишљају. Џон Тери, капитен Челсија упутио је дирљиву поруку свом бившем менаџеру путем Инстграма, истакавши да је четвртак за њега био веома тужан дан.

Моурињо је Терија именовао за капитена током свог првог мандата на „Стамфорд Бриџу“. Било је то 2004. године, а од тада су пуно тога прошли заједно, многе радосне тренутке као што је освајање три наслова шампиона Енглеске, али и тужне.

„Шефе, недостајаћеш ми. С тобом сам радио најбоље у животу, што нам је донијело незаборавне заједничке успомене. Хвала је недовољно рећи“, написао је Тери на Инстаграму.

Искусни дефанзивац је током свог боравка у Челсију играо под водство чак 13 менаџера, међу којима су Карло Анћелоти, Рафаел Бенитез, али и Гус Хидинк, за којег острвски медији тврде да је најозбиљнији кандидат да замијени Муриња.

Коментари / 0

Оставите коментар