Teri nakon odlaska Murinja: Šefe, nedostajaćeš mi!

"Šefe, nedostajaćeš mi. S tobom sam radio najbolje u životu, što nam je donijelo nezaboravne zajedničke uspomene. Hvala je nedovoljno reći", kaže Teri.

Fudbal 20.12.2015 | 13:40
Teri nakon odlaska Murinja: Šefe, nedostajaćeš mi!

Otkaz koji je u četvrtak popodne dobio žoze Murinjo na funkciji menadžer Čelsija izazvao je brojne reakcije u Engleskoj. Mnogo je onih koji misle da je zaslužio da napusti klupu „plavaca“, ali ima i onih koji drugačije razmišljaju. Džon Teri, kapiten Čelsija uputio je dirljivu poruku svom bivšem menadžeru putem Instgrama, istakavši da je četvrtak za njega bio veoma tužan dan.

Mourinjo je Terija imenovao za kapitena tokom svog prvog mandata na „Stamford Bridžu“. Bilo je to 2004. godine, a od tada su puno toga prošli zajedno, mnoge radosne trenutke kao što je osvajanje tri naslova šampiona Engleske, ali i tužne.

„Šefe, nedostajaćeš mi. S tobom sam radio najbolje u životu, što nam je donijelo nezaboravne zajedničke uspomene. Hvala je nedovoljno reći“, napisao je Teri na Instagramu.

Iskusni defanzivac je tokom svog boravka u Čelsiju igrao pod vodstvo čak 13 menadžera, među kojima su Karlo Anćeloti, Rafael Benitez, ali i Gus Hidink, za kojeg ostrvski mediji tvrde da je najozbiljniji kandidat da zamijeni Murinja.

Komentari / 0

Ostavite komentar