Партизан нашао голмана, само ког?!

Црно-бели у последња три месеца контактирали чак петорицу голмана и међу њима се, вероватно, налази решење које ће у Хумску стићи ове зиме.

Фудбал 19.12.2015 | 20:00
Партизан нашао голмана, само ког?!

Није ишло Партизану ове јесени, није ни голманима црно-белих. Партизанова одбрана је по резултатима у последњих шест месеци најгора коју је клуб имао годинама уназад.

Живко Живковић је пред излазним вратима, тако да од голмана остаје Филип Кљајић.

Према информацима из Хумске до којих је МОНДО дошао, актуелни шампион обновио је контакт са Бојаном Шарановим (28) и реално је очекивати да искунсни чувар мреже појача Партизан наредних недеља. Жеља постоји и код некадашњег голмана ОФК Београда, Макабија из Хаифе и Ерготелиса.

Шаранов се први пут доводио у везу са Партизаном пред гостовање црно-белих у Аугзбургу почетком октобра, али је тада генерални менаџер "парног ваљка" Милош Вазура демантовао да су две стране преговарале.

Црно-бели су звали и Немању Стевановића, голмана Чукаричког и Златну рукавицу Суперлиге. Чувар мреже освајача Купа Србије изјавио је за Моззарт спорт да би прелазак у Партизан за њега представљао корак више у каријери, али да Чукарички има последњу реч.

Такође, клуб из Хумске је у претходном периоду конкаткирао или започео преговоре са још тројицом голмана: Миланом Борјаном, Александром Јовановићем из нишког Радничког и Боривојем Ристићем из Радника.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

ПАОК ПАРТИЗАН

17.12.2015 23:01

Ристиц је вец потписао!

ОДГОВОРИТЕ