Partizan našao golmana, samo kog?!

Crno-beli u poslednja tri meseca kontaktirali čak petoricu golmana i među njima se, verovatno, nalazi rešenje koje će u Humsku stići ove zime.

Fudbal 19.12.2015 | 20:00
Partizan našao golmana, samo kog?!

Nije išlo Partizanu ove jeseni, nije ni golmanima crno-belih. Partizanova odbrana je po rezultatima u poslednjih šest meseci najgora koju je klub imao godinama unazad.

Živko Živković je pred izlaznim vratima, tako da od golmana ostaje Filip Kljajić.

Prema informacima iz Humske do kojih je MONDO došao, aktuelni šampion obnovio je kontakt sa Bojanom Šaranovim (28) i realno je očekivati da iskunsni čuvar mreže pojača Partizan narednih nedelja. Želja postoji i kod nekadašnjeg golmana OFK Beograda, Makabija iz Haife i Ergotelisa.

Šaranov se prvi put dovodio u vezu sa Partizanom pred gostovanje crno-belih u Augzburgu početkom oktobra, ali je tada generalni menadžer "parnog valjka" Miloš Vazura demantovao da su dve strane pregovarale.

Crno-beli su zvali i Nemanju Stevanovića, golmana Čukaričkog i Zlatnu rukavicu Superlige. Čuvar mreže osvajača Kupa Srbije izjavio je za Mozzart sport da bi prelazak u Partizan za njega predstavljao korak više u karijeri, ali da Čukarički ima poslednju reč.

Takođe, klub iz Humske je u prethodnom periodu konkatkirao ili započeo pregovore sa još trojicom golmana: Milanom Borjanom, Aleksandrom Jovanovićem iz niškog Radničkog i Borivojem Ristićem iz Radnika.

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

PAOK PARTIZAN

17.12.2015 23:01

Ristic je vec potpisao!

ODGOVORITE