Uhapšene tri osobe, pronađeni kokain i marihuana

Pripadnici Policijske uprave Banjaluka uhapsili su tri lica iz ovog grada zbog droge, a u pretresima su pronađeni i oduzeti kokain i marihuana.

Republika Srpska 06.05.2024 | 13:46
Uhapšene tri osobe, pronađeni kokain i marihuana

Pripadnici Policijske uprave Banjaluka su u subotu, 4. maja, uhapsili lica čiji su inicijali D.D, A.Ć. i M.D. zbog sumnje da su počinila krivično djelo neovlaštena proizvodnja i promet droga.

Na osnovu naredbe Osnovnog suda u Banjaluci, a uz prethodnu saglasnost dežurnog tužioca banjalučkog Okružnog javnog tužilaštva, izvršen je pretres stana i drugih prostorija u Banjaluci koje koristi lice D.D. i tom prilikom pronađeno i oduzeto oko 188 grama kokaina, određena količina marihuane, digitalna vaga, kao i drugi predmeti koji se mogu dovesti u vezu sa izvršenjem krivičnog djela, saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

Istog dana u Banjaluci policijski službenici su zaustavili automobil "pežo" kojim je upravljalo lice A.Ć, a lice M.D. bilo na mjestu suvozača, i oba su se prilikom izlaska iz vozila dala u bjeg, te se oglušila o policijsko naređenje, ali su brzo uhapšena.

Kod ova dva lica je pronađeno i oduzeto ukupno 257 grama kokaina i određena količina marihuane.

Lice A.Ć. odbilo je test na drogu.

Sve mjere i radnje preduzete su pod nadzorom dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, a nakon kompletiranja i dokumentovanja predmeta, protiv navedenih lica slijedi podnošenje izvještaja o počinjenom krivičnom djelu, a protiv lica A.Ć. i M.D. i podnošenje zahtjeva za pokretanje prekršajnog postupka, navodi se u saopštenju.

(Srna) Foto: Srna

Komentari / 6

Ostavite komentar
Name

Narod obicni

06.05.2024 14:19

Kad će te pogapsiti po Zvorniku???Jel treba da vam narod kaže imena,Korać,Gile,Vlacic,Djurdjo,Klinton,Bebe,jel toliko policija nesposobna u zv????

ODGOVORITE
Name

Tata

06.05.2024 14:52

Imaš ovlašteni i neovlašteni promet opojnih materija

Name

Kozarska Dubica

06.05.2024 16:11

Ko od krim. inspektora u Kozarskoj Dubici diluje kokain i marihuanu?! Odakle im pare za stanove u Banja Luci i Novom Sadu?!

ODGOVORITE
Name

Graha diler sa značkom

06.05.2024 16:12

Kad pada ?

ODGOVORITE
Name

Banjalučki roditelj

06.05.2024 20:13

Dajte imena i prezimena

ODGOVORITE
Name

Roditelji

06.05.2024 20:15

Dokle vrh MUPa i GU Banjaluka dozvoljavaju sverc droge u pojedinim noćnim klubovima

ODGOVORITE