Чувени Сени жели да буде тренер, а учитељ ће му бити - Гвардиола!

Бразилац жели да настави бављење фудбалом, само из друге перспективе.

Фудбал 13.12.2015 | 18:00
Чувени Сени жели да буде тренер, а учитељ ће му бити - Гвардиола!

Фудбал је изгубио Рожерија Сенија на голу, изгубио је његове поготке и опасне шутеве, али је по свему судећи добио Сенија крај аут-линије! Бразилац је објавио да жели да настави да се бави фудбалом, као тренер. Он је већ договорио пробни период у Немачкој, а за нову улогу спремаће га нико други до Пеп Гвардиола, тренер Бајерна из Минхена.

Сенијев план је следећи. Одморити се од фудбала, уживати са породицом за време празника, а потом отићу у Сједињене Америчке Државе. Тамо ће провести неколико месеци, пре него што на лето оде у Немачку где ће учити посао и теоретски, али и практично, пошто ће имати неколико дана на располагању да учи и упија знање од једног од најбољих тренера садашњице Пепа Гвадридоле.

Контакт са шпанским тренером направљен је средином ове године. Дан пре него што је Сао Пауло елиминисан од Крузеира у Копа Либертадорес, чувени голман је планирао и припремао се за то да постане тренер и да своје учење започне у Европи.
"Када је Осорио дошао у Сао Пауло мислио сам да могу да будем тренер. Да сам спреман. Али када сам видео његове тренинге, схватио сам колико је то тешко. Невероватан је", рекао је Сени за бразилски ЕСПН.

Коментари / 0

Оставите коментар