Бензема одговорио: Нисам пљунуо на Марсељезу!

Нападач Реала објаснио свој гест са почетка "Ел Класика", који је изазвао бројне реакције и осуде.

Фудбал 07.12.2015 | 21:20
Бензема одговорио: Нисам пљунуо на Марсељезу!

Карим Бензема направио је себи хаос од живота, учествујући у уцењивању саиграча из репрезентацијеМатјеа Валбуене. Надлежни испитују тај случај, он је у полицији давао исказ и јасно је да тренутно не може да се концентрише само на фудбал.

Међутим, то није све чиме је изиритирао добар део јавности. Поготово у Француској.

Уочи "Ел Класика", Бензема је одслушао, заједно са саиграчима, на центру терена "Марсељезу" и чим се завршила пљунуо иза себе, у правцу заставе.

Овог викенда, објаснио је тај потез.

"То је несрећан случај и глупост је што је све измишљено. Током химне сам био концентрисан, размишљао сам о жртвама, њиховим породицама, као и фудбалу. Искрен сам и пљунуо сам на крају, што радим и на свакој утакмици, што раде сви играчи. Ни у једном тренутку нисам помислио да пљујем на Марсељезу или нешто у том смислу"

"Медији покушавају да униште мој лик, али ништа се није догодило. Увек ћу бити исти, све до краја... Кажу да сване после олује. Многих ствари се треба плашити у животу, али мој сан је да наступим на Европском првенству 2016. Надам се да ће се све брзо решити да бих могао да играм на том турниру", рекао је Бензема.

Овако је то изгледало...

Коментари / 0

Оставите коментар