Benzema odgovorio: Nisam pljunuo na Marseljezu!

Napadač Reala objasnio svoj gest sa početka "El Klasika", koji je izazvao brojne reakcije i osude.

Fudbal 07.12.2015 | 21:20
Benzema odgovorio: Nisam pljunuo na Marseljezu!

Karim Benzema napravio je sebi haos od života, učestvujući u ucenjivanju saigrača iz reprezentacijeMatjea Valbuene. Nadležni ispituju taj slučaj, on je u policiji davao iskaz i jasno je da trenutno ne može da se koncentriše samo na fudbal.

Međutim, to nije sve čime je iziritirao dobar deo javnosti. Pogotovo u Francuskoj.

Uoči "El Klasika", Benzema je odslušao, zajedno sa saigračima, na centru terena "Marseljezu" i čim se završila pljunuo iza sebe, u pravcu zastave.

Ovog vikenda, objasnio je taj potez.

"To je nesrećan slučaj i glupost je što je sve izmišljeno. Tokom himne sam bio koncentrisan, razmišljao sam o žrtvama, njihovim porodicama, kao i fudbalu. Iskren sam i pljunuo sam na kraju, što radim i na svakoj utakmici, što rade svi igrači. Ni u jednom trenutku nisam pomislio da pljujem na Marseljezu ili nešto u tom smislu"

"Mediji pokušavaju da unište moj lik, ali ništa se nije dogodilo. Uvek ću biti isti, sve do kraja... Kažu da svane posle oluje. Mnogih stvari se treba plašiti u životu, ali moj san je da nastupim na Evropskom prvenstvu 2016. Nadam se da će se sve brzo rešiti da bih mogao da igram na tom turniru", rekao je Benzema.

Ovako je to izgledalo...

Komentari / 0

Ostavite komentar