Лорд Бентнер: Нисам идиот!

Данском фудбалер прекипело од прозивки. Труди се да буде што бољи фудбалер, а "многи га и даље доживају као идиота", каже он.

Фудбал 07.12.2015 | 20:00
Лорд Бентнер: Нисам идиот!

Некада велика нада данског фудбала и Арсена Венгера није задовољна третманом у медијима, али ни тиме шта о њему мисле навијачи.

Хтео да призна или не, али неким изјавама је и сам проузроковао то да често буде мета исмевања на друштвеним мрежама, међутим, изгледа да је томе крај јер, како он каже, исувише се труди да би постао бољи фудбалер и онда такве ствари то све упропасте.

"Питајте било кога у Волфсбургу: Да ли је Никлас у теретани пре тренинга? Да ли је Никлас у теретани после тренинга? И сви ће вам потвридити да јесам. Чак сам купио и бицикл за вежбање у стану. Тешко је за све да виде да ја радим напорно", пожалио се Бентнер у интервјуу за немачки лист "11Фреунде".

Постепено је сазревао у фудбалу и схватао неке ствари.

"Увек сам имао велику жељу, али можда не и прави правац. Мислио сам да је дужност нападача само да постиже голове, а сада знам да мора да ради још много тога, рецимо да трчи."

Ове сезоне је почео само три утакмице за Волфсбург, а каже да нико од новинара то не може да схвати. Његове речи су погрешно лоше препричане, а тако су постале познате и неке његове речи које никад није рекао, попут оне да је на "тесту самопоуздања" у Арсеналу имао скор 9 од 10.

"Не пристајем на сваки интервју. Доста ми је више тога да ме представљају као идиота. Чак и новинари којима верујем нису способни да опишу речима како се ја осећам када не играм", казао је Бентнер.

Говорио је чак и о ствари које воли, па смо тако сазнали да му је тигар омиљена животиња, јер се као ни он никада не предаје.

"Тигар је увек на крају ланца исхране. Једе да преживи, без икаквог сажаљења. Он је предатрор пар екселанс, животиња опасне лепоте", завршио је Бентнер.

Коментари / 0

Оставите коментар