Lord Bentner: Nisam idiot!

Danskom fudbaler prekipelo od prozivki. Trudi se da bude što bolji fudbaler, a "mnogi ga i dalje doživaju kao idiota", kaže on.

Fudbal 07.12.2015 | 20:00
Lord Bentner: Nisam idiot!

Nekada velika nada danskog fudbala i Arsena Vengera nije zadovoljna tretmanom u medijima, ali ni time šta o njemu misle navijači.

Hteo da prizna ili ne, ali nekim izjavama je i sam prouzrokovao to da često bude meta ismevanja na društvenim mrežama, međutim, izgleda da je tome kraj jer, kako on kaže, isuviše se trudi da bi postao bolji fudbaler i onda takve stvari to sve upropaste.

"Pitajte bilo koga u Volfsburgu: Da li je Niklas u teretani pre treninga? Da li je Niklas u teretani posle treninga? I svi će vam potvriditi da jesam. Čak sam kupio i bicikl za vežbanje u stanu. Teško je za sve da vide da ja radim naporno", požalio se Bentner u intervjuu za nemački list "11Freunde".

Postepeno je sazrevao u fudbalu i shvatao neke stvari.

"Uvek sam imao veliku želju, ali možda ne i pravi pravac. Mislio sam da je dužnost napadača samo da postiže golove, a sada znam da mora da radi još mnogo toga, recimo da trči."

Ove sezone je počeo samo tri utakmice za Volfsburg, a kaže da niko od novinara to ne može da shvati. Njegove reči su pogrešno loše prepričane, a tako su postale poznate i neke njegove reči koje nikad nije rekao, poput one da je na "testu samopouzdanja" u Arsenalu imao skor 9 od 10.

"Ne pristajem na svaki intervju. Dosta mi je više toga da me predstavljaju kao idiota. Čak i novinari kojima verujem nisu sposobni da opišu rečima kako se ja osećam kada ne igram", kazao je Bentner.

Govorio je čak i o stvari koje voli, pa smo tako saznali da mu je tigar omiljena životinja, jer se kao ni on nikada ne predaje.

"Tigar je uvek na kraju lanca ishrane. Jede da preživi, bez ikakvog sažaljenja. On je predatror par ekselans, životinja opasne lepote", završio je Bentner.

Komentari / 0

Ostavite komentar