Тузбе против Чарлија Шина због ћутње о ХИВ-у

Славни амерички глумац, познат по свом ексцентричном понашању, Чарли ШиН прошле је седмице читавом свијету признао како је заражен вирусом ХИВ-а, а након овог признања, већ 75 особа које су имале сексуални контакт с њим је ангажовало своје адвокате и планирају покренути тужбу, пише британски Мирор.

Забава 22.11.2015 | 14:11
Тузбе против Чарлија Шина због ћутње о ХИВ-у

инСхеен је у ексклузивном видео интервјуу казао како је за свој ХИВ статус сазнао прије четири године, но како у том периоду није могуће да је икоме пренио вирус, будући да су све особе које су имале сексуални однос с њим знале за његово здравствено стање.

Поред тога, у интервјуу за Тодаy, Шин је појаснио како је са третманом кренуо одмах по сазнању да је инфициран, те како је уз помоћ лијекова и супресора постигао да вирус ХИВ-а у његовој крви постане немјерљив тестовима, што значи да је под контролом и да постоје мање шансе да га пренесе другима.

Признао је и како је у протекле четири године потрошио више милиона долара како би платио људима (најчешће проституткама) који су га уцјењивали да ће његов ХИВ статус открити медијима.

Ипак, изгледа да би Шина могли контактирати адвокати око 700 бивших љубавника од којих је скривао своје здравствено стање.

Извори наводе како многи желе тужити Шина због различитих ствари - од емоционалне трауме, па до немарности кад је у питању могућност заразе ХИВ-ом.

Извори наводе како је ових 75 тужби само врх леденог бријега, будући да је Чарли наводно у протекле године спавао са више од 700 људи, укључујући проститутке, порно звијезде, као и доста мушкараца и транссексуалаца, наводе бројни медији као што су Миррор, Натионал Енqуирер, Даилy Маил, Радар Онлине...

"Чарли је једном изјавио како је спавао са 5.000 жена. А након што му је дијагностициран ХИВ, и сам је признао како је полудио и изгубио контролу", казао јер један извор.

Његова бивша дјевојка, порно глумица Бри Олсон, живјела је с њим 2011. године, баш у периоду кад је Шин сазнао за свој ХИВ статус. Она је медијима испричала како јој никад није открио то да је ХИВ заражен.

"Сада сам могла бити и мртва. Није ми рекао да има ХИВ. Користили смо кондоме од јагњеће коже који спречавају трудноћу, али и не штите од полно преносивих болести", испричала је Олсон, која се након иновихСхееновог признања тестирала на ХИВ. Резултат теста је био негативан.

"Он је чудовиште", поручила је порно глумица.

Извор: Клиx

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

загондјија

22.11.2015 13:36

Није он цудовисте.. .он је ЈЕБАЧ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Погресно

22.11.2015 19:18

Није он никакав **бац него хомосексуалци имају пуно развијенију сексуалност него хетеросексуалци. Обицно се има један стални партнер и десетине на пар минута. Ја сам радила у хомо цафеу и гледала тај узас гдје мускарци као наркомани тразе секс. Масу Албанаца су стари педери по**бали с обецањем о папирима. Каду су се срела два Албанца пронасли су да их је исти Сведјанин је** и то медвјед. Напустила сам посао- прављење кафе јер би редовно поврацала. Пазите се те фаме о **бацима јер то мозе само реци да ли сте хомо латентни или потентни.

ОДГОВОРИТЕ