Дејвид Бекам најсексипилнији мушкарац на свијету

Познати фудбалер и супруг Викторије Бекам је дуго познат, осим по умећу на фудбалском терену, и по свом добром изгледу.

Забава 19.11.2015 | 09:30
Дејвид Бекам најсексипилнији мушкарац на свијету

Амерички часопис "Пипл" прогласио је данас бившу британску фудбалску звезду Дејвида Бекама "најсексипилнијим мушкарцем на свету".

"То је велика част", рекао је Бекам (40) за "Пипл" приликом доделе те ласкаве титуле на 30. рођендан часописа и додао: "Веома сам задовољан што могу да прихватим ту награду", пренео је Ројтерс.

Тај познати фудбалер и супруг поп звезде и дизајнерке Викторије Бекам је у јавности већ дуго познат, осим по умећу на фудбалском терену, и по свом добром изгледу, наводи британска агенција.

Бекам, који је снимио рекламе за "Пепси" и "Адидас", док је у реклами за "Ђорђа Арманија" позирао у доњем вешу, изјавио је да себе и поред тога никад није сматрао "атрактивном, сексипилном особом".

"Ја волим да носим лепу одећу и лепа одела, као и да изгледам и осећам се добро, али не мислим за себе да сам нешто посебно привлачан", истакао је бивши спортиста и отац четворо деце.

Бекамова супруга Викторија (41) је са задовољством прихватила његову нову титулу. "Надам се да она и без тога мисли за мене да сам привлачан", рекао је Бекам за часопис "Пипл".

Новости

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Добро његован

19.11.2015 21:01

Богат мускарац који троси на свој изглед. Мој брат с 50 изгледа као неко с 30 и не инвестира пуно у то. Ја сам га науцила да се цисти и да се фино обуце. Кад бих имала Бекманове паре мој брат би побједио на Мистер Универсум за сениоре.

ОДГОВОРИТЕ