Dejvid Bekam najseksipilniji muškarac na svijetu

Poznati fudbaler i suprug Viktorije Bekam je dugo poznat, osim po umeću na fudbalskom terenu, i po svom dobrom izgledu.

Zabava 19.11.2015 | 09:30
Dejvid Bekam najseksipilniji muškarac na svijetu

Američki časopis "Pipl" proglasio je danas bivšu britansku fudbalsku zvezdu Dejvida Bekama "najseksipilnijim muškarcem na svetu".

"To je velika čast", rekao je Bekam (40) za "Pipl" prilikom dodele te laskave titule na 30. rođendan časopisa i dodao: "Veoma sam zadovoljan što mogu da prihvatim tu nagradu", preneo je Rojters.

Taj poznati fudbaler i suprug pop zvezde i dizajnerke Viktorije Bekam je u javnosti već dugo poznat, osim po umeću na fudbalskom terenu, i po svom dobrom izgledu, navodi britanska agencija.

Bekam, koji je snimio reklame za "Pepsi" i "Adidas", dok je u reklami za "Đorđa Armanija" pozirao u donjem vešu, izjavio je da sebe i pored toga nikad nije smatrao "atraktivnom, seksipilnom osobom".

"Ja volim da nosim lepu odeću i lepa odela, kao i da izgledam i osećam se dobro, ali ne mislim za sebe da sam nešto posebno privlačan", istakao je bivši sportista i otac četvoro dece.

Bekamova supruga Viktorija (41) je sa zadovoljstvom prihvatila njegovu novu titulu. "Nadam se da ona i bez toga misli za mene da sam privlačan", rekao je Bekam za časopis "Pipl".

Novosti

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Dobro njegovan

19.11.2015 21:01

Bogat muskarac koji trosi na svoj izgled. Moj brat s 50 izgleda kao neko s 30 i ne investira puno u to. Ja sam ga naucila da se cisti i da se fino obuce. Kad bih imala Bekmanove pare moj brat bi pobjedio na Mister Universum za seniore.

ODGOVORITE