Надал пред Лондон: Задовољан сам, јер сам покушао!

Шпански тенисер Рафаел Надал рекао је да је веома мотивисан пред почетак завршног Мастерса сезоне у Лондону.

Тенис 16.11.2015 | 08:20
Надал пред Лондон: Задовољан сам, јер сам покушао!

Надал ће играти у групи са Ендијем Маријем, Станом Вавринком и Давидом Ферером.

Некадашњи први тенисер света није бриљирао ове сезоне, али у Лондон стиже после финала турнира у Пекингу и Базелу, односно полуфинала у Шангају.

“Нисам био повређен током целе сезоне. Имао сам повреде прошле године, али не и ове. Био сам сигуран да ћу се квалификовати за Лондон, али је постојала шанса да се то и неће десити. Добро је што сам стигао овде као пети на свету. После тешке године, ако успете да се квалификујете за завршни турнир, то значи да постоји добар ниво. Морам само да наставим да играм као у последњих месец и по дана. Мислим да ћу тако бити у доброј позицији”, истакао је Надал.

Надал има веома доминантан скор са својим противницима у групи, против којих је славио укупно 51 пут, а доживео је 15 пораза.

“Ако радите вредно, увек постоји решење, а ако га нема, најважније је да будете задовољни јер сте заиста покушали. Сваки пут када дођем у Лондон, имам мотивацију да дам све од себе, а ова година није изузетак, иако сезона није била идеална за мене. Овде сам да бих наставио да се борим као на претходним турнирима, а потребна мотивација је ту”, нагласио је Надал, који никада до сада није тријумфовао на завршном Мастерсу сезоне.

Коментари / 0

Оставите коментар