Nadal pred London: Zadovoljan sam, jer sam pokušao!

Španski teniser Rafael Nadal rekao je da je veoma motivisan pred početak završnog Mastersa sezone u Londonu.

Tenis 16.11.2015 | 08:20
Nadal pred London: Zadovoljan sam, jer sam pokušao!

Nadal će igrati u grupi sa Endijem Marijem, Stanom Vavrinkom i Davidom Fererom.

Nekadašnji prvi teniser sveta nije briljirao ove sezone, ali u London stiže posle finala turnira u Pekingu i Bazelu, odnosno polufinala u Šangaju.

“Nisam bio povređen tokom cele sezone. Imao sam povrede prošle godine, ali ne i ove. Bio sam siguran da ću se kvalifikovati za London, ali je postojala šansa da se to i neće desiti. Dobro je što sam stigao ovde kao peti na svetu. Posle teške godine, ako uspete da se kvalifikujete za završni turnir, to znači da postoji dobar nivo. Moram samo da nastavim da igram kao u poslednjih mesec i po dana. Mislim da ću tako biti u dobroj poziciji”, istakao je Nadal.

Nadal ima veoma dominantan skor sa svojim protivnicima u grupi, protiv kojih je slavio ukupno 51 put, a doživeo je 15 poraza.

“Ako radite vredno, uvek postoji rešenje, a ako ga nema, najvažnije je da budete zadovoljni jer ste zaista pokušali. Svaki put kada dođem u London, imam motivaciju da dam sve od sebe, a ova godina nije izuzetak, iako sezona nije bila idealna za mene. Ovde sam da bih nastavio da se borim kao na prethodnim turnirima, a potrebna motivacija je tu”, naglasio je Nadal, koji nikada do sada nije trijumfovao na završnom Mastersu sezone.

Komentari / 0

Ostavite komentar