Лалатовић одржао мотивациони говор играчима Војводине...

Можете да победите све! Ненад Лалатовић стигао је у новосадску Војводину, у којој ће покушати да прекине серију лоших резултата и врати екипу у врх табеле.

Фудбал 12.11.2015 | 22:45
Лалатовић одржао мотивациони говор играчима Војводине...

„Можете да победите све! Имамо 22 бода и то није много, али морате да верујете да можемо да се вратимо. Ако сте могли на почетку да играте добро, можете и сад. Само ако будете веровали вратићемо се на прави пут!“, поручио је Лалатовић екипи у мотивационом говору.

Он се први пут састао са играчима и одржао тренинг, а како каже, екипа мора почети да побеђује, јер је циљ на крају сезоне место које води у европско такмичење.

„Војводина је велики клуб и ја ћу дати све од себе да је поставим на место које јој припада. Клуб који има овакве услове једноставно мора да игра европско такмичење“, каже Лалатовић.

У последњих десет мечева у Суперлиги, новосадски црвено-бели победили су само два пута, а Лалатовић верује да „Воша“ може да заигра као на почетку сезоне.
„Нису ови момци заборавили како се игра фудбал. Треба им вратити самопоуздање и у ових пет утакмица до паузе морамо узети 10 бодова“, истиче Лалатовић.

Он сматра да би 20 бодова било довољно за плеј-оф на крају сезоне.

„Сада имамо 22 бода, што није добро, али учинићемо све да се домогнемо четвртог места на крају. Ово је екипа која може све да победи, показаћемо каква је заиста Војводина“, категоричан је Лалатовић.

Његов прелазак из чачанског Борца, са којим је остварио одличан резултат у првом делу такмичења, изненадио је многе.

„Овај трансфер је и за мене био неочеквиан, али Војводина је била позив који се не одбија. Са мном је стигао и помоћни тренер и Драган Шарац“, каже Лалатовић.

“Лале“ су тренутно девете на табели и нису победиле у претходних пет првенствених утакмица, а лош низ пробаће да прекину на гостовању екипи Јавора из Ивањице 21. новембра.

Њих је Лалатовић преузео након разлаза са чачанским Борцем, ког је довео до друге позиције у првенству Србије, после 17 до сада одиграних кола.

Војводина је, са друге стране, тек девета, са 25 бодова заостатка за водећом Црвеном звездом која је сакупила 47.

Лалатовић је после играчке каријере, коју је почео управо у Звезди, као тренер водио Срем, Пролетер, Вождовац, Напредак, београдске црвено-беле са Маракане, те Борац из Чачка.

Коментари / 0

Оставите коментар