Пријем делегација Владе Србије

Делегација Владе Србије, предвођена српским премијером Александром Вучићем, допутовала је вечерас око 18 часова у Сарајево, гдје ће сутра бити одрžана заједничка сједница Савјета министара БиХ и Владе Србије.

Босна и Херцеговина 03.11.2015 | 18:30
Пријем делегација Владе Србије

Српску делегацију на сарајевском аеродрому дочекала је делегација Савјета министара БиХ предвођена замјеником предсједавајућег Савјета министара и министаром спољне трговине и економских односа Мирком Šаровићем.

Дочеку је присуствовао и амбасадор Србије у БиХ Станимир Вукићевић.

За чланове делегације Владе Републике Србије вечерас ће бити уприличен свечани пријем.

Предсједавајући Савјета министара БиХ Денис Звиздић изјавио је јуче да ће на заједничкој сједници Савјета министара и Владе Србије бити разматране првенствено билатералне теме, економска сарадња, заједнички наступ на трећим тржиштима и спољнотрговинска размјена.

Истакао је да ће након сједнице бити потписани протоколи о траžжењу несталих особа, заšштити моста Мехмед-паšше Соколовића у Вишšеграду, о околиšни и одржžивом развоју, те из области телекомуникација.

Нагласио је да ће са заједничке сједнице бити послана порука квалитетне сарадње између двије пријатељске и сусједне држžаве, које су јасно опредијељене за европске интеграције, те žће базирати односе на разумијевању, уваžжавању и помирењу.

Коментари / 14

Оставите коментар
Name

Бла бла

03.11.2015 18:17

Бла бла бла

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зеро

03.11.2015 19:33

Александар је досао и у свој главни град,посто имам информације да је предао за БиХ дрзављанство.

Name

xxx

03.11.2015 20:25

ре Зеро...упишаћу се од смијеха....БиХ држављанство...обавезно се јави своме доктору,можда чујеш и добре виести

Name

Михаела..

03.11.2015 19:10

Које фолирање...Само обмањују народ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Браво

03.11.2015 19:14

Вуцицу свака цаст само напред

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ђорђе С.

03.11.2015 19:19

Мектићу, знате шта сте обећали за Радишића.

ОДГОВОРИТЕ
Name

сдс теслиц

03.11.2015 19:19

Напред Саровицу покази Додику ко је главни, ко доцекује Вуцица

ОДГОВОРИТЕ
Name

Едо , Слатина - Тузла

03.11.2015 20:01

Доцекује га једини цовјек који се мозе назвати политицарем у цијелој БиХ !

Name

палеливе

03.11.2015 19:20

Ало Вуцицу хосемо трецу траку преко Романије да не гину наса дјеца.Доста је супље прице.

ОДГОВОРИТЕ
Name

НАШ

03.11.2015 19:20

Ово је примјер како у будућности треба да се ради. Све похвале. Што више таквих сједница, мање ће међу нама бити проблема.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хе хе

03.11.2015 21:54

А шта је са ронхил сељом? Није ваљда да нису и њега позвали на ту сједницу! Јесу гарант али он није хтио ићи. И народ га је изабрао само он није хтио прихватити. Каже, овај пут нећу у заједничке, техеранске органе. Зашто сељо наш ронхило? Ето тако! Јер је уторак кад ја кажем да је уторак. Данас јест по календару уторак ал' за вас је данас субота, и то из претпрошле године. Хе хе ...а ха ха ха ха....ааа х х ха ха. У сваком случају, ево се и Вучић сврстао у издајнике. Одговараће и он по овом најновијем дудуковом закону о забрани преноса овлаштења на ниво заједничких органа и понашања у Сарај...пардон Техерану. Умјесто да има састанак с ронхилом он отишао у Сар...ух ..бем ти јарца, Техеран, и тиме је прекршио правило да мора добити дозволу од сељове НС РС. Учествују у сједници са техеранском кликом и издајницима а нису сељу ронхила питали како да се обнашају, да л' да пију само обичну воду или смију узети и киселу. Ако узму киселу да ли да инсистирају на Књаз Милошу или ће прихватити и неку техеранску. Платиће за то. Овај политички побачај и остали изроди, издајници! Ако га не ухапсе наравно. Ако га сјебу, онда им неће моћи ништа. Ух, ово је да ронхил од муке поједе оно на чему је сједио.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Да Винчи

03.11.2015 22:21

Не могу да нађем "праве" речи за Вучића.Човек иде на ноге народу који је покушао да га лиши живота.Не памтим да је Србија оволико ниско пала као за време ове власти.Само још треба да се извини за то што је нападнут у Сребреници, јер је крив што је дошао.СТРАШНО !!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕ Да Винци

03.11.2015 22:45

Ти си страсан кад тако размисљас.Мрзња це те појести.Опамети се и гледај од цега се зиви а не у прослост као сивоња.

Name

МИЛАН

03.11.2015 23:27

Александар Вучић је показао и храброст и дипломатску вештину ...Сарадња између БИХ И СБИЈЕ ЈЕ НЕОПХОДНА и за једне и за друге...пруга Београд Сарајево..само видим да је Миле пролупао јер је данас одвалио да је Влада републике Српске извршни орган Републике Србије међународно пизнате државе од 1878 .....МИЛЕ МИ СБИЈАНЦИ ПАМТИМО ТВОЈЕ УВРЕДЕ НА РАЧУН ИЗАБРАНОГ ПРЕДСЕДНИКА ОВЕ ДРЖАВЕ ....И да нема оног народа у РС веруј да ти овамо ни крочио не би ....ВУЧИЋ ТИ ЈЕ ПОРУЧИО ДА ТИ ЈЕ САРАЈЕВО ГЛАВНИ ГРАД А НЕ БЕОГРАД

ОДГОВОРИТЕ