Prijem delegacija Vlade Srbije

Delegacija Vlade Srbije, predvođena srpskim premijerom Aleksandrom Vučićem, doputovala je večeras oko 18 časova u Sarajevo, gdje će sutra biti održana zajednička sjednica Savjeta ministara BiH i Vlade Srbije.

Bosna i Hercegovina 03.11.2015 | 18:30
Prijem delegacija Vlade Srbije

Srpsku delegaciju na sarajevskom aerodromu dočekala je delegacija Savjeta ministara BiH predvođena zamjenikom predsjedavajućeg Savjeta ministara i ministarom spoljne trgovine i ekonomskih odnosa Mirkom Šarovićem.

Dočeku je prisustvovao i ambasador Srbije u BiH Stanimir Vukićević.

Za članove delegacije Vlade Republike Srbije večeras će biti upriličen svečani prijem.

Predsjedavajući Savjeta ministara BiH Denis Zvizdić izjavio je juče da će na zajedničkoj sjednici Savjeta ministara i Vlade Srbije biti razmatrane prvenstveno bilateralne teme, ekonomska saradnja, zajednički nastup na trećim tržištima i spoljnotrgovinska razmjena.

Istakao je da će nakon sjednice biti potpisani protokoli o tražženju nestalih osoba, zašštiti mosta Mehmed-pašše Sokolovića u Viššegradu, o okolišni i održživom razvoju, te iz oblasti telekomunikacija.

Naglasio je da će sa zajedničke sjednice biti poslana poruka kvalitetne saradnje između dvije prijateljske i susjedne držžave, koje su jasno opredijeljene za evropske integracije, te žće bazirati odnose na razumijevanju, uvažžavanju i pomirenju.

Komentari / 14

Ostavite komentar
Name

Bla bla

03.11.2015 18:17

Bla bla bla

ODGOVORITE
Name

Zero

03.11.2015 19:33

Aleksandar je dosao i u svoj glavni grad,posto imam informacije da je predao za BiH drzavljanstvo.

Name

xxx

03.11.2015 20:25

re Zero...upišaću se od smijeha....BiH državljanstvo...obavezno se javi svome doktoru,možda čuješ i dobre viesti

Name

Mihaela..

03.11.2015 19:10

Koje foliranje...Samo obmanjuju narod.

ODGOVORITE
Name

Bravo

03.11.2015 19:14

Vucicu svaka cast samo napred

ODGOVORITE
Name

Đorđe S.

03.11.2015 19:19

Mektiću, znate šta ste obećali za Radišića.

ODGOVORITE
Name

sds teslic

03.11.2015 19:19

Napred Sarovicu pokazi Dodiku ko je glavni, ko docekuje Vucica

ODGOVORITE
Name

Edo , Slatina - Tuzla

03.11.2015 20:01

Docekuje ga jedini covjek koji se moze nazvati politicarem u cijeloj BiH !

Name

palelive

03.11.2015 19:20

Alo Vucicu hosemo trecu traku preko Romanije da ne ginu nasa djeca.Dosta je suplje price.

ODGOVORITE
Name

NAŠ

03.11.2015 19:20

Ovo je primjer kako u budućnosti treba da se radi. Sve pohvale. Što više takvih sjednica, manje će među nama biti problema.

ODGOVORITE
Name

He he

03.11.2015 21:54

A šta je sa ronhil seljom? Nije valjda da nisu i njega pozvali na tu sjednicu! Jesu garant ali on nije htio ići. I narod ga je izabrao samo on nije htio prihvatiti. Kaže, ovaj put neću u zajedničke, teheranske organe. Zašto seljo naš ronhilo? Eto tako! Jer je utorak kad ja kažem da je utorak. Danas jest po kalendaru utorak al' za vas je danas subota, i to iz pretprošle godine. He he ...a ha ha ha ha....aaa h h ha ha. U svakom slučaju, evo se i Vučić svrstao u izdajnike. Odgovaraće i on po ovom najnovijem dudukovom zakonu o zabrani prenosa ovlaštenja na nivo zajedničkih organa i ponašanja u Saraj...pardon Teheranu. Umjesto da ima sastanak s ronhilom on otišao u Sar...uh ..bem ti jarca, Teheran, i time je prekršio pravilo da mora dobiti dozvolu od seljove NS RS. Učestvuju u sjednici sa teheranskom klikom i izdajnicima a nisu selju ronhila pitali kako da se obnašaju, da l' da piju samo običnu vodu ili smiju uzeti i kiselu. Ako uzmu kiselu da li da insistiraju na Knjaz Milošu ili će prihvatiti i neku teheransku. Platiće za to. Ovaj politički pobačaj i ostali izrodi, izdajnici! Ako ga ne uhapse naravno. Ako ga sjebu, onda im neće moći ništa. Uh, ovo je da ronhil od muke pojede ono na čemu je sjedio.

ODGOVORITE
Name

Да Винчи

03.11.2015 22:21

Не могу да нађем "праве" речи за Вучића.Човек иде на ноге народу који је покушао да га лиши живота.Не памтим да је Србија оволико ниско пала као за време ове власти.Само још треба да се извини за то што је нападнут у Сребреници, јер је крив што је дошао.СТРАШНО !!!

ODGOVORITE
Name

RE Da Vinci

03.11.2015 22:45

Ti si strasan kad tako razmisljas.Mrznja ce te pojesti.Opameti se i gledaj od cega se zivi a ne u proslost kao sivonja.

Name

MILAN

03.11.2015 23:27

Aleksandar Vučić je pokazao i hrabrost i diplomatsku veštinu ...Saradnja između BIH I SBIJE JE NEOPHODNA i za jedne i za druge...pruga Beograd Sarajevo..samo vidim da je Mile prolupao jer je danas odvalio da je Vlada republike Srpske izvršni organ Republike Srbije međunarodno piznate države od 1878 .....MILE MI SBIJANCI PAMTIMO TVOJE UVREDE NA RAČUN IZABRANOG PREDSEDNIKA OVE DRŽAVE ....I da nema onog naroda u RS veruj da ti ovamo ni kročio ne bi ....VUČIĆ TI JE PORUČIO DA TI JE SARAJEVO GLAVNI GRAD A NE BEOGRAD

ODGOVORITE