Неће бити распродаје у Звезди!

Председник Светозар Мијаиловић обећава још јачи тим на пролеће!

Фудбал 01.11.2015 | 23:00
Неће бити распродаје у Звезди!

Црвена звезда је практично завршила пола посла у трци за титулу. Без обзира на на нови систем такмичења и чињеницу да су пред нама још 22 првенствена кола, тешко да неко види како Звезда може да изгуби лидерску позицију до краја.

Оно што још више импонује навијачима црвено-белих је начин на који Божовићеви изабраници стижу до бодова атрактивном игром-
„Од старта смо очекивали овакав ток сезоне, веровали смо да ће Божовић пронаћи добитну формулу. Примарни циљ је још седам мечева пре спуштања јесење завесе“, каже за Спорт предеседник црвено-белих Светозар Мијаиловић.

Цена многих играча кје порасла ове јесени, помињу се бројни европски клубови као заинтересовани послодавци...
„То је нормално када су добри у клубу и дресу репрезентације Србије. Види се пун погодак на афримацији Грујића, Плавшића, Доналда, Катаија, Јовановића, Ристића, Јовића. Склоп младости и искуства се показао као права комбинација. И поред свих финансијских мука, нико у клубу и не помишља да дође до продаје било ког члана ове машинерије.“

Битних одлазака неће бити, али долазака хоће...
„Засад се разговара, имамо времена за реализацију. Желимо да Звезда на пролеће буде још моћнија. Залиха бодова је добра али нема опуштања“.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

владо брезовљан

01.11.2015 22:33

Михајловицу ти водис једини српски клуб упамти то ко се не слазе нека ми објасни Срби и када губе су достојанствени то нас цини достојанственим и када смо први не омалазуавамо пртотивника звезда је то доказала то је србија.

ОДГОВОРИТЕ