Neće biti rasprodaje u Zvezdi!

Predsednik Svetozar Mijailović obećava još jači tim na proleće!

Fudbal 01.11.2015 | 23:00
Neće biti rasprodaje u Zvezdi!

Crvena zvezda je praktično završila pola posla u trci za titulu. Bez obzira na na novi sistem takmičenja i činjenicu da su pred nama još 22 prvenstvena kola, teško da neko vidi kako Zvezda može da izgubi lidersku poziciju do kraja.

Ono što još više imponuje navijačima crveno-belih je način na koji Božovićevi izabranici stižu do bodova atraktivnom igrom-
„Od starta smo očekivali ovakav tok sezone, verovali smo da će Božović pronaći dobitnu formulu. Primarni cilj je još sedam mečeva pre spuštanja jesenje zavese“, kaže za Sport predesednik crveno-belih Svetozar Mijailović.

Cena mnogih igrača kje porasla ove jeseni, pominju se brojni evropski klubovi kao zainteresovani poslodavci...
„To je normalno kada su dobri u klubu i dresu reprezentacije Srbije. Vidi se pun pogodak na afrimaciji Grujića, Plavšića, Donalda, Kataija, Jovanovića, Ristića, Jovića. Sklop mladosti i iskustva se pokazao kao prava kombinacija. I pored svih finansijskih muka, niko u klubu i ne pomišlja da dođe do prodaje bilo kog člana ove mašinerije.“

Bitnih odlazaka neće biti, ali dolazaka hoće...
„Zasad se razgovara, imamo vremena za realizaciju. Želimo da Zvezda na proleće bude još moćnija. Zaliha bodova je dobra ali nema opuštanja“.

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

vlado brezovljan

01.11.2015 22:33

Mihajlovicu ti vodis jedini srpski klub upamti to ko se ne slaze neka mi objasni Srbi i kada gube su dostojanstveni to nas cini dostojanstvenim i kada smo prvi ne omalazuavamo prtotivnika zvezda je to dokazala to je srbija.

ODGOVORITE