Мино Рајола тресе фудбалску пијацу: Погба у Барселони? Зашто да не?

Јувентус је одбио понуду тешку 85.000.000 евра, у јануару сигурно неће отићи, али наредног лета ћемо донети одлуку!

Фудбал 01.11.2015 | 22:40
Мино Рајола тресе фудбалску пијацу: Погба у Барселони? Зашто да не?

Прошлог лета се није десило, али наредног би Пол Погба могао да буде човек који ће уздрмати фудбалску пијацу. Млади Француз је једно од најатрактивнијих могућих појачања без обзира што ове сезоне не пружа партије на нивоу из прошле.

Његов менаџер Мино Рајола је данас узбуркао европску фудбалску сцену најавом могућег трансфера и у први план ставио Барселону као могућу дестинацију сјајног француског репрезентативца. Јуве је прошлог лета одолео искушењима, али тешко да ће у томе опет успети.
“Барса? Зашто да не? Барселона га је дуго јурила. Посебно Лапорта. Али сви знамо да је Јуве одбио 85.000.000 евра јер га процењује на 100.000.000. У јануару сигурно неће отићи јер велики играчи не мењају клубове у зимском прлеазном року. Али наредног лета ћемо донети коначну одлуку”, истакао је Рајола.

Италијански менаџер тврди да Погбин избор зависи од планова које ће клуб имати у будућности.
“Погба је остао у Јувеу јер је то био избор његовог срца, али његови даљи избори зависе од тога какви су Јувентусови планови за будућности. Зато је и напустио Манчестер Јунајтед. Али није само Барселона могућа дестинација већ и остали клубови који могу много да потроше попут ПСЖ или Бајерна”, рекао је Рајола за Радио Монте Карло.

Коментари / 0

Оставите коментар