Mino Rajola trese fudbalsku pijacu: Pogba u Barseloni? Zašto da ne?

Juventus je odbio ponudu tešku 85.000.000 evra, u januaru sigurno neće otići, ali narednog leta ćemo doneti odluku!

Fudbal 01.11.2015 | 22:40
Mino Rajola trese fudbalsku pijacu: Pogba u Barseloni? Zašto da ne?

Prošlog leta se nije desilo, ali narednog bi Pol Pogba mogao da bude čovek koji će uzdrmati fudbalsku pijacu. Mladi Francuz je jedno od najatraktivnijih mogućih pojačanja bez obzira što ove sezone ne pruža partije na nivou iz prošle.

Njegov menadžer Mino Rajola je danas uzburkao evropsku fudbalsku scenu najavom mogućeg transfera i u prvi plan stavio Barselonu kao moguću destinaciju sjajnog francuskog reprezentativca. Juve je prošlog leta odoleo iskušenjima, ali teško da će u tome opet uspeti.
“Barsa? Zašto da ne? Barselona ga je dugo jurila. Posebno Laporta. Ali svi znamo da je Juve odbio 85.000.000 evra jer ga procenjuje na 100.000.000. U januaru sigurno neće otići jer veliki igrači ne menjaju klubove u zimskom prleaznom roku. Ali narednog leta ćemo doneti konačnu odluku”, istakao je Rajola.

Italijanski menadžer tvrdi da Pogbin izbor zavisi od planova koje će klub imati u budućnosti.
“Pogba je ostao u Juveu jer je to bio izbor njegovog srca, ali njegovi dalji izbori zavise od toga kakvi su Juventusovi planovi za budućnosti. Zato je i napustio Mančester Junajted. Ali nije samo Barselona moguća destinacija već i ostali klubovi koji mogu mnogo da potroše poput PSŽ ili Bajerna”, rekao je Rajola za Radio Monte Karlo.

Komentari / 0

Ostavite komentar