Иде Ибра у Америку!

Дејвид Бекам га води у клуб који још не постоји...Једно је сигурно, Златан на крају сезоне одлази из ПСЖ-а!

Фудбал 01.11.2015 | 23:20
Иде Ибра у Америку!

Заједно у престоници моде, заједно у граду светлости, а по свему судећи заједно и у Сједињеним Америчким Државама. Дејвид Бекам и Златан Ибрахимовић би, после епизода у Милану и Паризу, опет могли да се удруже. Како ствари стоје - с оне стране Атлантика. Прецизније, у Мајамију!

Ту вест у етар је послао Лекип, а с обзиром да је реч о улгедном листу који углавном има прецизне информације које се тичу дешавања у Пари Сен Жермену, делује прилично убедљива информација са којом је изашао пред читаоце.
„Велики прасак у Мајамију“, главни је наслов који сугерише да ће Златан и Бекс обновити сарадњу у клубу који, то је посебно, занимљиво, још не постоји!?

Наиме, Дејвид Бекам је по завршетку играчке каријере упловио у пословне воде и један од његових великих пројеката требало би да буде управо фудбал у Америци, где је већ играо за Лос Анђелес Галакси. Некадашњи репрезентативац Енглеске купио је прошле године део акција Мајамија, клуба који ће се МЛС лиги прикључити тек у јануару 2017, с обзиром на компликовану процедуру добијања чланства, али и потребе да се до тад завршне радови на изградњи новог стадиона на Флориди. На све то, Мајами још нема презиме, тачније не зна се под којим додатком ће играти у МЛС-у.

Бекамов први пик је - Златан Ибрахимовић. Швеђанин је у неколико интервја истицао да му се свиђа идеја да каријеру настави и(ли) заврши у САД, истицао је и да ће јавност бити изненађена избором његовог наредног клуба, а да је посао врло близу реализације потврђују информације Лекипа по којима је Ибра поднео захтев за добијање америчке визе и планира да комплетну породицу пресели на Флориду, где се одмарао минулог лета.

Детаљ који није баш најјаснији у целој причи тиче се Ибрахимовићевог уговора. Сарадња са ПСЖ-ом истиче му у јуну 2016. и једино је извесно да неће остати у Паризу. Но, поставља се питање шта ће радити од лета 2016. до зиме 2017. Шестомесечна пауза свакако не долази у обзир, па зато не би било изненађење да потпише за неки клуб, а затим, за почетак, буде позајмљен Бекамовом Мајамију.

Уосталом...
„Златан на крају сезоне може да потпише за кога год жели, јер ће бити слободан фудбалер. Још нисмо одлучили ко ће то бити. Имамо понуде више клубова. Све је могуће, па да то буде и Мајами“, рекао је италијански менаџер Мино Рајола, који брине о каријери 34-годишњег шпица.

Коментари / 0

Оставите коментар