Ide Ibra u Ameriku!

Dejvid Bekam ga vodi u klub koji još ne postoji...Jedno je sigurno, Zlatan na kraju sezone odlazi iz PSŽ-a!

Fudbal 01.11.2015 | 23:20
Ide Ibra u Ameriku!

Zajedno u prestonici mode, zajedno u gradu svetlosti, a po svemu sudeći zajedno i u Sjedinjenim Američkim Državama. Dejvid Bekam i Zlatan Ibrahimović bi, posle epizoda u Milanu i Parizu, opet mogli da se udruže. Kako stvari stoje - s one strane Atlantika. Preciznije, u Majamiju!

Tu vest u etar je poslao Lekip, a s obzirom da je reč o ulgednom listu koji uglavnom ima precizne informacije koje se tiču dešavanja u Pari Sen Žermenu, deluje prilično ubedljiva informacija sa kojom je izašao pred čitaoce.
„Veliki prasak u Majamiju“, glavni je naslov koji sugeriše da će Zlatan i Beks obnoviti saradnju u klubu koji, to je posebno, zanimljivo, još ne postoji!?

Naime, Dejvid Bekam je po završetku igračke karijere uplovio u poslovne vode i jedan od njegovih velikih projekata trebalo bi da bude upravo fudbal u Americi, gde je već igrao za Los Anđeles Galaksi. Nekadašnji reprezentativac Engleske kupio je prošle godine deo akcija Majamija, kluba koji će se MLS ligi priključiti tek u januaru 2017, s obzirom na komplikovanu proceduru dobijanja članstva, ali i potrebe da se do tad završne radovi na izgradnji novog stadiona na Floridi. Na sve to, Majami još nema prezime, tačnije ne zna se pod kojim dodatkom će igrati u MLS-u.

Bekamov prvi pik je - Zlatan Ibrahimović. Šveđanin je u nekoliko intervja isticao da mu se sviđa ideja da karijeru nastavi i(li) završi u SAD, isticao je i da će javnost biti iznenađena izborom njegovog narednog kluba, a da je posao vrlo blizu realizacije potvrđuju informacije Lekipa po kojima je Ibra podneo zahtev za dobijanje američke vize i planira da kompletnu porodicu preseli na Floridu, gde se odmarao minulog leta.

Detalj koji nije baš najjasniji u celoj priči tiče se Ibrahimovićevog ugovora. Saradnja sa PSŽ-om ističe mu u junu 2016. i jedino je izvesno da neće ostati u Parizu. No, postavlja se pitanje šta će raditi od leta 2016. do zime 2017. Šestomesečna pauza svakako ne dolazi u obzir, pa zato ne bi bilo iznenađenje da potpiše za neki klub, a zatim, za početak, bude pozajmljen Bekamovom Majamiju.

Uostalom...
„Zlatan na kraju sezone može da potpiše za koga god želi, jer će biti slobodan fudbaler. Još nismo odlučili ko će to biti. Imamo ponude više klubova. Sve je moguće, pa da to bude i Majami“, rekao je italijanski menadžer Mino Rajola, koji brine o karijeri 34-godišnjeg špica.

Komentari / 0

Ostavite komentar