Приједор: "Пала" још два препродавца аута

Лица чији су иницијали С.Б. и Ђ.Г. из Приједора осумњичена су да су увозили и царинили возила без овлаштења за трговину, те их даље препродавали избјегавајући плаћање пореских обавеза, саопштено је данас из Центра јавне безбједности /ЦЈБ/ Приједор.

Република Српска 28.10.2015 | 14:55
Приједор: "Пала" још два препродавца аута

ЦЈБ Приједор поднио је Окружном тужилаштву Бањалука извјештај против лица чији су иницијали С.Б. и Ђ.Г. о почињеним кривичним дјелима недозвољена трговина.

Лица су откривена у планској акцији кодног назива "ЦОЛ" која је била усмјерена на сузбијање сиве економије, односно неовлаштене продаје путничких аутомобила.

ЦЈБ Приједор подсјећа да су полицијски службеници у августу и октобру ове године тужилаштву већ доставили извјештаје против пет лица из Приједора и Козарске Дубице у оквиру исте акције.

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

кицобн

28.10.2015 14:04

Онда 50 % народа це те похапсити! Ко год нема посла препрода неко ауто да би узео 2-3 стоје па премостио се мјесец, нисмо сви на будзету и ратни профитери и дезертери

ОДГОВОРИТЕ
Name

перо

28.10.2015 14:25

Не лупај глупости,ово се односи на аутокуце које не плацају порез,а не на појединце који препродају један ауто мјесецно.

Name

судеx

28.10.2015 16:23

Цуј овог на односи се на ауто куце... хехехехе..па гдје ти зивис цовјеце... Дај бозе да се крене на ауто куце и разне велике трговце да се мало проресета утаја пореза... Ово сто се ради је сица...и неце се ниста побољсати ситуација...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Да да

28.10.2015 17:45

Сви нека плацају порез или хапси!

ОДГОВОРИТЕ