Prijedor: "Pala" još dva preprodavca auta

Lica čiji su inicijali S.B. i Đ.G. iz Prijedora osumnjičena su da su uvozili i carinili vozila bez ovlaštenja za trgovinu, te ih dalje preprodavali izbjegavajući plaćanje poreskih obaveza, saopšteno je danas iz Centra javne bezbjednosti /CJB/ Prijedor.

Republika Srpska 28.10.2015 | 14:55
Prijedor: "Pala" još dva preprodavca auta

CJB Prijedor podnio je Okružnom tužilaštvu Banjaluka izvještaj protiv lica čiji su inicijali S.B. i Đ.G. o počinjenim krivičnim djelima nedozvoljena trgovina.

Lica su otkrivena u planskoj akciji kodnog naziva "COL" koja je bila usmjerena na suzbijanje sive ekonomije, odnosno neovlaštene prodaje putničkih automobila.

CJB Prijedor podsjeća da su policijski službenici u avgustu i oktobru ove godine tužilaštvu već dostavili izvještaje protiv pet lica iz Prijedora i Kozarske Dubice u okviru iste akcije.

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

kicobn

28.10.2015 14:04

Onda 50 % naroda ce te pohapsiti! Ko god nema posla preproda neko auto da bi uzeo 2-3 stoje pa premostio se mjesec, nismo svi na budzetu i ratni profiteri i dezerteri

ODGOVORITE
Name

pero

28.10.2015 14:25

Ne lupaj gluposti,ovo se odnosi na autokuce koje ne placaju porez,a ne na pojedince koji preprodaju jedan auto mjesecno.

Name

sudex

28.10.2015 16:23

Cuj ovog na odnosi se na auto kuce... hehehehe..pa gdje ti zivis covjece... Daj boze da se krene na auto kuce i razne velike trgovce da se malo proreseta utaja poreza... Ovo sto se radi je sica...i nece se nista poboljsati situacija...

ODGOVORITE
Name

Da da

28.10.2015 17:45

Svi neka placaju porez ili hapsi!

ODGOVORITE