Берлусконијева порука

Крајем месеца октобра у продају ће бити пуштена биографија контроверзног Силвија Берлусконија, почасног председника фудбалског клуба Милан који је у три наврата био премијер Италије.

Забава 08.10.2015 | 15:30
Берлусконијева порука

Популаран је по надимку „Ил Каваљере“, а новинару листа Газета је говорио о својој биографији која ће бити објављена крајем овог месеца. Књига носи наслов: „Епска прича о милијардеру који је завладао Италијом“.

Берлускони је рекао да не намерава да напусти Милан све док клубу не донесе нове успехе, а описао је колико му значи овај клуб.

„Већ сам рекао деци да када одем, ако желе, могу да продају све што им оставим. Једино да не продају две ствари - моју кућу и већинско власништво над Миланом“, поручио је Берлускони.

Неки делови његове биографије већ су познати јавности. На једном месту Силвио описује колико је његово детињство везано за Милан.

„Истински значај Милана ме подсећа на моје детињство, на мог оца. Ми бисмо причали скоро сваку ноћ када би се он вратио са посла. У то време клуб није био велики, али ја сам се идентификовао с неким од играча и сањао сам о Милану. Када сам упитан да купим Милан, одмах сам се сетио оца и одлучио сам да купим клуб“, пише у књизи о човеку у чијој је ери Милан пет пута освојио титулу Лиге шампиона и осам пута титулу Серије А.

РТС

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

ЦАПО

09.10.2015 02:03

Цапо ди тутти цапи

ОДГОВОРИТЕ
Name

хаха

09.10.2015 05:14

Иди дједе у пензију, не брукај се...

ОДГОВОРИТЕ