Berluskonijeva poruka

Krajem meseca oktobra u prodaju će biti puštena biografija kontroverznog Silvija Berluskonija, počasnog predsednika fudbalskog kluba Milan koji je u tri navrata bio premijer Italije.

Zabava 08.10.2015 | 15:30
Berluskonijeva poruka

Popularan je po nadimku „Il Kavaljere“, a novinaru lista Gazeta je govorio o svojoj biografiji koja će biti objavljena krajem ovog meseca. Knjiga nosi naslov: „Epska priča o milijarderu koji je zavladao Italijom“.

Berluskoni je rekao da ne namerava da napusti Milan sve dok klubu ne donese nove uspehe, a opisao je koliko mu znači ovaj klub.

„Već sam rekao deci da kada odem, ako žele, mogu da prodaju sve što im ostavim. Jedino da ne prodaju dve stvari - moju kuću i većinsko vlasništvo nad Milanom“, poručio je Berluskoni.

Neki delovi njegove biografije već su poznati javnosti. Na jednom mestu Silvio opisuje koliko je njegovo detinjstvo vezano za Milan.

„Istinski značaj Milana me podseća na moje detinjstvo, na mog oca. Mi bismo pričali skoro svaku noć kada bi se on vratio sa posla. U to vreme klub nije bio veliki, ali ja sam se identifikovao s nekim od igrača i sanjao sam o Milanu. Kada sam upitan da kupim Milan, odmah sam se setio oca i odlučio sam da kupim klub“, piše u knjizi o čoveku u čijoj je eri Milan pet puta osvojio titulu Lige šampiona i osam puta titulu Serije A.

RTS

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

CAPO

09.10.2015 02:03

Capo di tutti capi

ODGOVORITE
Name

haha

09.10.2015 05:14

Idi djede u penziju, ne brukaj se...

ODGOVORITE