Јауци испод тротоара помогли да је пронађе

Младић по имену Вадим Рустам из свог стана чуо је да неки пас лаје и цвили већ два дана, али није могао да открије одакле звук допире. 21.септембра изашао је испред зграде и утврдио да звук долази из плочника.

Свијет 02.10.2015 | 09:05
Јауци испод тротоара помогли да је пронађе

 

Сетио се да су радници који одржавају његову зграду 18.септембра изводили радове испред зграде, тачније затрпавали су рупу која се налазила поред степеница. Тада је све постало јасно и спасавање пса могло је да почне.

Вадим се прво обратио надлежним органима и замолио их да му помогну у померању плочника. Када су они одбили да било шта учине по овом питању, овом сјајном момку није преостајало ништа друго него да сам започне акцију.

Пас је био заробљен у рупи већ два дана, без хране и воде, па је Вадим пожурио да пса што пре извуче на сигурно.

Почео је да склања цигле, и копа песак на тротоару и одједном је угледао милу псећу главицу.

Убрзо је схватио да ће морати да прокопа шири пролаз јер се испотавило да је реч о скотној куји! Када је изашла из рупе, почела је да маше репом, а комшије су је мазиле. Дали су јој име Белка.

Станари зграде снимали су Вадима док је помагао псу да изађе на ваздух, па захваљујући њима можемо да видимо како је све то изгледало из прве руке.

(зивотиње.рс)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Бог вас наградио

02.10.2015 07:23

За ово лепо дело.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

02.10.2015 11:04

Свака част овом младићу и особама око њега. За монструме што су ово урадили нема адекватне ријечи. Требало би њих зазидати али их оставити више од 2 дана. Боже каквих све "људи" има.

ОДГОВОРИТЕ