Jauci ispod trotoara pomogli da je pronađe

Mladić po imenu Vadim Rustam iz svog stana čuo je da neki pas laje i cvili već dva dana, ali nije mogao da otkrije odakle zvuk dopire. 21.septembra izašao je ispred zgrade i utvrdio da zvuk dolazi iz pločnika.

Svijet 02.10.2015 | 09:05
Jauci ispod trotoara pomogli da je pronađe

 

Setio se da su radnici koji održavaju njegovu zgradu 18.septembra izvodili radove ispred zgrade, tačnije zatrpavali su rupu koja se nalazila pored stepenica. Tada je sve postalo jasno i spasavanje psa moglo je da počne.

Vadim se prvo obratio nadležnim organima i zamolio ih da mu pomognu u pomeranju pločnika. Kada su oni odbili da bilo šta učine po ovom pitanju, ovom sjajnom momku nije preostajalo ništa drugo nego da sam započne akciju.

Pas je bio zarobljen u rupi već dva dana, bez hrane i vode, pa je Vadim požurio da psa što pre izvuče na sigurno.

Počeo je da sklanja cigle, i kopa pesak na trotoaru i odjednom je ugledao milu pseću glavicu.

Ubrzo je shvatio da će morati da prokopa širi prolaz jer se ispotavilo da je reč o skotnoj kuji! Kada je izašla iz rupe, počela je da maše repom, a komšije su je mazile. Dali su joj ime Belka.

Stanari zgrade snimali su Vadima dok je pomagao psu da izađe na vazduh, pa zahvaljujući njima možemo da vidimo kako je sve to izgledalo iz prve ruke.

(zivotinje.rs)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Bog vas nagradio

02.10.2015 07:23

Za ovo lepo delo.

ODGOVORITE
Name

VRS RVI

02.10.2015 11:04

Svaka čast ovom mladiću i osobama oko njega. Za monstrume što su ovo uradili nema adekvatne riječi. Trebalo bi njih zazidati ali ih ostaviti više od 2 dana. Bože kakvih sve "ljudi" ima.

ODGOVORITE