Стојке пред Албанију: Покушаће да нас добију на силу!

штипаће и удараће, не би ме чудило да опет пусте дрон...! Репрезентативци Србије ће прег гостовање у Елбасану посетити психолога, Томислав Караџић открио да ће у Албанију ићи и премијер Александар Вучић.

Фудбал 01.10.2015 | 18:40
Стојке пред Албанију: Покушаће да нас добију на силу!

Како се приближава 8. октобар и меч Албаније и Србије у Елбасану, у оквиру квалификација за Европско првенство 2016. године, тензије су све веће. Јуче је обелодањено да ће стадион обезбеђивати чак и снајперисти, а судећи по изјавама Владимира Стојковића, нашим репрезентативцима се у комшилуку спрема свашта и када је терен у питању.
"Они ће поново покушати на силу да нас добију, јер су свесни да не знају и да на терену не могу да нас победе. Гледао сам њихов меч у Данској, сударали су се главама. Даћемо све од себе да вратимо оно што нам је неправедно одузето у Београду. Биће сигурно зачкољица, туче, ударања, штипања, сецкања, али смо спремни", рекао је Стојковић за Ало, а затим додао.
"Ма не би ме чудило да пусте дрон, окаче на њега српску заставу и оптуже нас да смо ми то урадили", рекао је српски чувар мреже.

Јасно је да је овај меч много више од спорта. Притисак на играчима ће бити далеко већи, па је хладна глава једна од основа за добар резултат.
"Имаћемо посебну психолошку припрему за утакмицу. Није то новост. Радимо на томе пред сваки меч, мада је сада другачије. Хтели ми то да признамо или не, ова утакмица је веома важна и са другог аспекта. Тако је и представљена. Желимо да победимо а пред нама је врућ терен, најтежи у групи. Управо је због тога важна та психолошка припрема", рекао је Радован Ћурчић а преноси Спортски журнал.

Председник Фудбалског савеза Србије Томислав Караџић најавио је да ће уз фудбалере Србије у Елбасану бити и премијер Александар Вучић. Он је пожелео да у Елбасану гледа лепу фудбалску представу.
"С нама иде премијер Александар Вучић, а уз њега нема страха. С њим смо много јачи. Шалу на страну, имали смо разговор с представницима Министарства унутрашњих послова. Све је договорено. Нико од нас који идемо тамо нема страх за свој живот. Надам се искрено да ћемо тамо уживати у доброј фудбалској представи", рекао је Караџић за Спорт.

Утакмица у оквиру И групе квалификација за ЕП између Албаније и Србије игра се 8. октобра, а најављено је да ће сваки навијач који буде направио и најмањи инцидент бити избачен са стадиона.

Коментари / 0

Оставите коментар