Stojke pred Albaniju: Pokušaće da nas dobiju na silu!

štipaće i udaraće, ne bi me čudilo da opet puste dron...! Reprezentativci Srbije će preg gostovanje u Elbasanu posetiti psihologa, Tomislav Karadžić otkrio da će u Albaniju ići i premijer Aleksandar Vučić.

Fudbal 01.10.2015 | 18:40
Stojke pred Albaniju: Pokušaće da nas dobiju na silu!

Kako se približava 8. oktobar i meč Albanije i Srbije u Elbasanu, u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2016. godine, tenzije su sve veće. Juče je obelodanjeno da će stadion obezbeđivati čak i snajperisti, a sudeći po izjavama Vladimira Stojkovića, našim reprezentativcima se u komšiluku sprema svašta i kada je teren u pitanju.
"Oni će ponovo pokušati na silu da nas dobiju, jer su svesni da ne znaju i da na terenu ne mogu da nas pobede. Gledao sam njihov meč u Danskoj, sudarali su se glavama. Daćemo sve od sebe da vratimo ono što nam je nepravedno oduzeto u Beogradu. Biće sigurno začkoljica, tuče, udaranja, štipanja, seckanja, ali smo spremni", rekao je Stojković za Alo, a zatim dodao.
"Ma ne bi me čudilo da puste dron, okače na njega srpsku zastavu i optuže nas da smo mi to uradili", rekao je srpski čuvar mreže.

Jasno je da je ovaj meč mnogo više od sporta. Pritisak na igračima će biti daleko veći, pa je hladna glava jedna od osnova za dobar rezultat.
"Imaćemo posebnu psihološku pripremu za utakmicu. Nije to novost. Radimo na tome pred svaki meč, mada je sada drugačije. Hteli mi to da priznamo ili ne, ova utakmica je veoma važna i sa drugog aspekta. Tako je i predstavljena. Želimo da pobedimo a pred nama je vruć teren, najteži u grupi. Upravo je zbog toga važna ta psihološka priprema", rekao je Radovan Ćurčić a prenosi Sportski žurnal.

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić najavio je da će uz fudbalere Srbije u Elbasanu biti i premijer Aleksandar Vučić. On je poželeo da u Elbasanu gleda lepu fudbalsku predstavu.
"S nama ide premijer Aleksandar Vučić, a uz njega nema straha. S njim smo mnogo jači. Šalu na stranu, imali smo razgovor s predstavnicima Ministarstva unutrašnjih poslova. Sve je dogovoreno. Niko od nas koji idemo tamo nema strah za svoj život. Nadam se iskreno da ćemo tamo uživati u dobroj fudbalskoj predstavi", rekao je Karadžić za Sport.

Utakmica u okviru I grupe kvalifikacija za EP između Albanije i Srbije igra se 8. oktobra, a najavljeno je da će svaki navijač koji bude napravio i najmanji incident biti izbačen sa stadiona.

Komentari / 0

Ostavite komentar