Бивши кошаркаш Звезде не воли да се купа!

Навијачи Црвене звезде сигурно се сећају Адама Морисона по добрим играма, али је са његовим саиграчима потпуно другачији случај.

Кошарка 30.09.2015 | 16:40
Бивши кошаркаш Звезде не воли да се купа!

Морисон се кратко задржао у редовима ‘црвено-белих’, али довољно да навијачи и даље жале због тога што није дуже остао.

Да питате његове саиграче, вероватно су једва чекали да оде или да га избаце из тима из једног простог разлога – није волео да се купа.

Јавност то никада вероватно не би ни сазнала да није било кошаркаша Вашингтон Визардса Џереда Дадлија, који је на питање ко му је био најодвратнији саиграч током каријере као из топа одговорио: “Адам Морисон”.

“Сећате ли се Адама Морисона? Никада се није купао, жвакао је дуван који је стално пљувао и носио је три мајице током целе године. То је момак који је зарађивао много новца у то време. Борио се са дијабетесом, писало се о томе, о његовим колеџ утакмицама, могли сте свуда да га видите и он је без премца био мој најгори и најодвратнији саиграчи. Џералс Валас је једном приликом морао да га натера да се истушира. Да, морао је да га натера. Замислите то. Замислите да морате да терате одраслог мушкарца да се истушира. Требало би да га је срам”, истакао је Дадли.

Дадли и Морисон су играли заједно у Шарлот Бобкетсима, а бивши играч Црвене звезде је у НБА лиги још бранио боје Лос Анђелес Лејкерса. После Црвене звезде кратко је играо за Бешикташ и потом завршио играчку каријеру.

Коментари / 0

Оставите коментар