Bivši košarkaš Zvezde ne voli da se kupa!

Navijači Crvene zvezde sigurno se sećaju Adama Morisona po dobrim igrama, ali je sa njegovim saigračima potpuno drugačiji slučaj.

Košarka 30.09.2015 | 16:40
Bivši košarkaš Zvezde ne voli da se kupa!

Morison se kratko zadržao u redovima ‘crveno-belih’, ali dovoljno da navijači i dalje žale zbog toga što nije duže ostao.

Da pitate njegove saigrače, verovatno su jedva čekali da ode ili da ga izbace iz tima iz jednog prostog razloga – nije voleo da se kupa.

Javnost to nikada verovatno ne bi ni saznala da nije bilo košarkaša Vašington Vizardsa Džereda Dadlija, koji je na pitanje ko mu je bio najodvratniji saigrač tokom karijere kao iz topa odgovorio: “Adam Morison”.

“Sećate li se Adama Morisona? Nikada se nije kupao, žvakao je duvan koji je stalno pljuvao i nosio je tri majice tokom cele godine. To je momak koji je zarađivao mnogo novca u to vreme. Borio se sa dijabetesom, pisalo se o tome, o njegovim koledž utakmicama, mogli ste svuda da ga vidite i on je bez premca bio moj najgori i najodvratniji saigrači. Džerals Valas je jednom prilikom morao da ga natera da se istušira. Da, morao je da ga natera. Zamislite to. Zamislite da morate da terate odraslog muškarca da se istušira. Trebalo bi da ga je sram”, istakao je Dadli.

Dadli i Morison su igrali zajedno u Šarlot Bobketsima, a bivši igrač Crvene zvezde je u NBA ligi još branio boje Los Anđeles Lejkersa. Posle Crvene zvezde kratko je igrao za Bešiktaš i potom završio igračku karijeru.

Komentari / 0

Ostavite komentar