Боби: Сањао сам о најбољем тиму на свијету!

Српски кошаркаш Бобан Марјановић рекао је да је преласком у Сан Антонио Спарсе остварио свој дечачки сан.

Кошарка 30.09.2015 | 14:40
Боби: Сањао сам о најбољем тиму на свијету!

Марјановић је у редове Тексашана стигао право из Црвене звезде и у предстојећој сезони ће дебитовати у НБА лиги.

Почетак сарадње између Марјановића и Спарса није прошао у мирном тону, пошто су му због отока на стопалу забранили да игра за репрезентацију на Европском првенству, а после вишенедељних ишчекивања, почетком ове недеље је коначно упознао нове саиграче.

“Ово је мој дечачки сан. Сањао сам да будем у најбољем тиму на свету и помогнем му колико могу”, рекао је Марјановић новинарима у Сједињеним Државама.

Марјановић иза себе има сезону за памћење, у којој је освојио ‘триплу круну’ и са Црвеном звездом се пласирао у Топ16 фазу Евролиге. 27-годишњи центар је такође био најкориснији играч прве фазе елитног такмичења и члан најбоље петорке целе сезоне у Евролиги.

Бобијеви нови саиграчи нису крили одушевљење српским кошаркашем када су га упознали, а Ламаркус Олдрижд је имао занимљив коментар: “Огроман је”. Сличне импресије имао је и Дени Грин.

“Он је велики. Он је заиста велики момак. Обично нам стижу појачања који су нешто више од просечног ростера. Али, Боби има 221 центиметар, крупан је”, истакао је Грин.

Коментари / 0

Оставите коментар