Bobi: Sanjao sam o najboljem timu na svijetu!

Srpski košarkaš Boban Marjanović rekao je da je prelaskom u San Antonio Sparse ostvario svoj dečački san.

Košarka 30.09.2015 | 14:40
Bobi: Sanjao sam o najboljem timu na svijetu!

Marjanović je u redove Teksašana stigao pravo iz Crvene zvezde i u predstojećoj sezoni će debitovati u NBA ligi.

Početak saradnje između Marjanovića i Sparsa nije prošao u mirnom tonu, pošto su mu zbog otoka na stopalu zabranili da igra za reprezentaciju na Evropskom prvenstvu, a posle višenedeljnih iščekivanja, početkom ove nedelje je konačno upoznao nove saigrače.

“Ovo je moj dečački san. Sanjao sam da budem u najboljem timu na svetu i pomognem mu koliko mogu”, rekao je Marjanović novinarima u Sjedinjenim Državama.

Marjanović iza sebe ima sezonu za pamćenje, u kojoj je osvojio ‘triplu krunu’ i sa Crvenom zvezdom se plasirao u Top16 fazu Evrolige. 27-godišnji centar je takođe bio najkorisniji igrač prve faze elitnog takmičenja i član najbolje petorke cele sezone u Evroligi.

Bobijevi novi saigrači nisu krili oduševljenje srpskim košarkašem kada su ga upoznali, a Lamarkus Oldrižd je imao zanimljiv komentar: “Ogroman je”. Slične impresije imao je i Deni Grin.

“On je veliki. On je zaista veliki momak. Obično nam stižu pojačanja koji su nešto više od prosečnog rostera. Ali, Bobi ima 221 centimetar, krupan je”, istakao je Grin.

Komentari / 0

Ostavite komentar