Тео: Надам се најбољој утакмици на Евробаскету!

Капитен репрезентације Србије Милош Теодосић рекао је да је екипа спремна за дуел са Литванијом у полуфиналу Евробаскета.

Кошарка 18.09.2015 | 12:20
Тео: Надам се најбољој утакмици на Евробаскету!

“Литванија је озбиљна екипа, већ дуго играју заједно, чека нас јака и битна утакмица. Знамо их довољно добро. Спремни смо за добру утакмицу, ја се надам нашу најбољу у досадашњем току првенства“, рекао је Теодосић.

Према његовим речима, у четвртфиналном дуелу са Чешком у тиму се осетио притисак, што је резултирало нешто лошијом партијом у првом полувремену.

“Не могу да кажем да смо у паду, али у тој утакмици са Чешком ми смо били апсолутни фаворити и такве утакмице, после којих би евентуални пораз био доживљаван као брука и срамота, сигурно су утицале на нас и нашу игру. Мислим да смо спремни за полуфинале и да ћемо то показати и на терену“, додао је Теодосић.

Најбољи асистент досадашњег дела Евробаскета поновио је да је циљ финале и место на Олимпијским играма у Рију.

“То је био наш циљ и пре доласка овде. Мислим да то не би требало да нам ствара додатни притисак. Спремни смо. Мислим да сви играју грубо против нас од почетка првенства. Литванија јесте екипа која игра јако, али мислим да смо спремни да одговоримо на то“, закључио је Теодосић.

Дуел са Литванијом на програму је у петак од 21.00 на стадиону у Лилу.

Коментари / 0

Оставите коментар